top of page

LINDA EKROTH

OLEN UNELMIENI LOMAKOHTEESSA


Moikka kaikille!

Nyt kun olen paljon reissussa, ja mukana on läppäri joka kykenee vaan kuvien editoimiseen, ajattelin päivitellä teille blogia taas vaihteeksi. Haluan pystyä jakamaan jotain fiiliksiä reissusta joten kuvat saavat kelvata nyt jonkin aikaa, ja ehkä saan editoitua yhden puhelinvlogin jonka kuvasin reissun ekoilta päiviltä:D

Tulin viime viikon torstaina kotiin Cannesin ja Nizzan reissulta, ja lähdettiin nyt maanantaina mun poikaystävän kanssa uudestaan reissuun. Mun poikaystävällä oli itseasiassa synttärit lähtöpäivänä, 14.5 ja tää matka onkin mun synttärilahja hänelle. Lomakohteeksi valikoitui ihanan romanttinen Santorini!! Me tullaan kiertämään Santorinia viikon ja mennään sitten lautalla toiseen kreikan saareen ja ollaan sielläkin viikko.

Toppi Chiquelle // Housut Mango // Laukku Mango // Bootsit H&M //Hattu ostettu täältä

Me ollaan nukuttu täällä nyt 2 yötä, ja ollaan nyt sellaisella alueella kun Perissa. Tää on tosi pieni paikka mutta super kaunis ja idyllinen. Me tullaan menee seuraavaksi instagrammaajan unelmakohteeseen, eli Oiaan! Täytyy sanoa että oon niin kaivannut Kreikkaa, ja itken onnesta joka päivä kun saan syödä rakastamaani kreikkalaista salaattia <3 Muutenkin tää koko miljöö, ihmiset, ilmasto ja ELÄIMET ovat täydellinen kombo (kyllä meidän hotellin ympärillä on kymmeniä hevosia laiduntamassa, ja niitä voi silitellä!)

Palailen kuulumisten merkeissä taas kohta,

Linda

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page