top of page

LINDA EKROTH

TRAVEL WISH LIST 2018


(kaupallinen yhteistyö Booking.com kanssa)

Moikka!

Kevät ja kesä lähestyy jo hurjaa vauhtia. Eroopassakin alkaa lämmetä, ja kohta pääsee nauttimaan helteistä vaikka Kreikaan, mistä nää tb kuvat on! Te tiedätte että mulle on iskenyt matkustus vimma, ja se ei helpota nyt kun halvemmat lähikohteetkin alkavat olemaan vaihtoehtoja aurinkolomille. Ajattelin tehdä tässä postauksessa teille listan mun matkustus toivelistasta. Mihin paikkoihin haluaisin matkustaa eniten?

POSTAUKSEN LOPUSTA LÖYTYY LINKKI JOLLA SAATTE -25€ ALENNUSTA VARAUKSESTA

BOOKING.COM:IN KAUTTA!

1. Jos saa laittaa toiveet taivaisiin, toivoisin pääseväni Malidiiveille. Tämä kohde on kuitenkin niin kallis että se taitaa jäädä siihen honeymooniin, mutta aina voi unelmoida :D

2. Toinen unelmien kohteeni on Cape Town, Etelä-Afrikassa! Tämä saattaa toteutua tänä vuonna, mutta en paljasta siitä sen enempää...

3. En voi väittää etteikö tämä Bali villitys ole iskenyt minuunkin... Onhan se aivan upeen näkönen paikka, ainakin mitä Jon Olssonin ja vastaavien videoista olen nähnyt.

4. Vaikka olenkin käynyt 7 tai 8 kertaa Dubaissa, ja mulla on siihen viha-rakkaussuhde, niin nyt kutkuttaa taas mennä dyynisafareille! Dubai on niin loistava lomakohde kun se on lyhyen lentomatkan päässä, siellä on lämmintä eikä liian kostea ilmasto + sairaan paljon nähtävää ja tehtävää! Dubai on sentään ihan realistinen matkakohde.

5. Nyt jos keskitytään lähikohteisiin niin tottakai toivon pääseväni Kreikkaan uudestaan. Kreikka on mun lempi maa kun tulee ruokaan! Näin vegenä sieltä löytää kyllä aina hyvää ja raikasta kasvisruokaa + kreikkalainen salaatti on heikkouteni. Olen itseasiassa 80% varma että menen Kreetalle kesäkuussa, mutta lippuja en ole vielä varannut.

6. Brighton on ehkä teidän mielestä hieman yllättävä valinta, mutta mulla on syy sinne menoon. Olen kerran aikaisemmin ollut siellä, ehkä 5-6 vuotta sitten lokakuussa. Mielestäni paikka vaikiutti viehättävältä, mutta en ajatellut meneväni sinne uudestaan. Nyt kuitenkin mun sisko on menossa kielimatkalle sinne, ja ajattelin mennä moikkaamaan sitä viikonlopuksi yksin tai poikaystäväni kanssa. Paikka on varmaan ihan erilainen kesällä, ja muutenkin hauska palata Englantiin monen vuoden jälkeen!

7. Okei en voi päättää vain yhtä kaupunkilomakohdetta joten tässä pläjäys: Pariisi, Berliini, Nizza, Amsterdam, Milano, Barcelona, Wien... Eli toisin sanoen kaikki Euroopan suurkaupungit kelpaisi haha. Mutta must on ainakin Pariisi, siitäkin on jo aivan liian kauan kun olin siellä viimeksi.

8. Ens syksynä olisi siistiä päästä Islantiin! Olen ollut siellä kerran yleisurheiluleirillä, mutta silloin me ei ehditty nähdä muuta kun hostellimme takapihaa ja urheiluhallia. Olisi hienoa päästä vaeltamaan!

9. Ollaan heitetty poikaystävän kanssa vitsiä siitä että pitäisi joskus kokeilla muuta laskettelukeskusta kun Rukaa (heillä on siis mökki siellä). No jos sitten vaatimattomasti lähtisi vaikka Alpeille tänä talvena. Itävalta olisi upea kokea lasketteluloman muodossa. En olekaan koskaan ollut muuta kun suomessa ja ruotsissa laskettelemassa!

10. Yksi maa mihin olen myös aina halunnut päästä on Morocco! Olisi niin upeeta päästä kokemaan Moroccolainen ruokakulttuuri ja inspiroitua upeasta arkkitehtuurista sekä sisustuksesta!

MIKÄ ON SUN SEURAAVA MATKAKOHDE? Jos tiedät sen jo, voit varata sen -25€ alennuksella tästä linkistä: https://www.booking.com/s/68de5f10


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page