LINDA EKROTH

MATKUSTAMINEN ON KOUKUTTAVAA


Hei kaikille!

Tästä voitte kuunnella vähän perusteellisemmin tämän postauksen sisällön. Postauksen lopussa löytyy lyhyesti tekstin muodossa kooste äänitteestä :)

BLAZER CUBUS // SHOES ZARA // SUNNIES ALE-HOP // RING JUNKYARD

Koska mulla on nyt tulossa tuben puolelle näitä matka juttuja, ajattelin päivittää teitä tänne vähän siitä mitä mun mielessä liikkuu tällä hetkellä. My day videoita yms tulee ehkä viikon päästä :)

Eli mä oon nyt siis palannut Suomeen Teneriffan reissulta. Tulin takas jo torstaina, kun taas mun poikaystävä ja hänen perheensä tuli vasta sunnuntaina aamuyöstä. Jouduin tulla aikaisemmin kotiin koska ei löytynyt edullisia lentoja samalle päivälle kun he tulivat, mutta olin matkassa silti 7 päivää mikä riitti oikein hyvin! Oli tosi kiva reissu, ja ehdin tehdä paljon. Avauduin jo hieman snapissa siitä, että musta tuntuu että oon koukussa matkustamiseen. Oon vaan niin paljon onnellisempi, positiivisempi, energisempi ja motivoituneempi kun saan olla lämpimässä ja kauniissa maisemissa. Oon niin ilonen siitä että tajusin tän reissun jälkeen sen että mulla ei ole mitään pakkoa olla Suomessa, ja että jos mä haluun matkustaa niin NYT on se hetki. En tiedä missä olen vaikka vuoden päästä. Saatan olla koulussa tai työssä joka sitoo mut tänne, silloin en voi enään harrastaa äkkilähtöjä ja elää yhtä spontaanisti. Siksi haluan siis parhaani mukaan tänä vuonna toteuttaa mun haaveita matkustelun suhteen. Mulla on vielä niin hyvä tilanne että voin tehdä töitä ympäri maailmaa, kun tarvitsen vaan kameran ja tietokoneen. Plus siitä on vain hyötyä uran kannalta jos olen miljöössä missä on helppoa ja hauskaa tuottaa sisältöä. Tämä tarkoittaa siis sitä että yritän nyt matkustaa niin paljon kun ehdin, ja niin kauan kun budjettia löytyy :D Onneksi olen löytänyt super hyviä sivustoja joiden kautta löytää todella halpoja äkkilähtöjä ja tarjouksia. Esim mun Teneriffan lennot maksoi vaan 200 e edes takas sisältäen matkalaukut, vielä hiihtoloma viikolla. Kun vieressä istuva rouva koneessa, sanoi että oli maksanut 650e + matkalaukku, ja varasi liput puoli vuotta sitten. Jos haluaa matkustaa edullisesti ei saa vaan olla liian kranttu kohteista ja ajankohdista. Vaan reissaa sen mukaan minne sattuu löytyy halpoja tarjouksia.

Olen myös hankkinut nyt salikortin, josta olen tosi innoissani! Alan käymään Fit Tammistossa, ja olen kuullut siitä tosi paljon hyvää. Nyt yritän palata arkeen ainakin hetkeksi, mutta suunnitelmissa on jo seuraava kohde ystäväni kanssa ens kuussa. Saa ehdottaa kivoja kohteita mulle vaikka instassa! <3

Linda


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon