top of page

LINDA EKROTH

LIFE UPDATE


Moikka kaikille!

Julkaisin tänään videon mun kanavalle missä puhun pitkästä aikaa henkilökohtasista asioista, ja jaan teille asioita joista en ole halunnut puhua aikasemmin. Video löytyy postauksen lopusta!

Tässä videossa halusin vaan jutella teidän kanssa syvemmin pitkästä aikaa, ja kertoa vähän tarkemmin mun elämän tilanteesta. Toivottavasti arvostatte tälläsiä videoita missä puhun tosi avoimesti mulle myös henkilökohtasista asioista. Täytyy myöntää että mulla on noussut kynnys viimeisen puolen vuoden aikana jakaa itsestäni yhtä paljon henkilökohtaisia asioita, koska yleisö on kasvanut ja samalla myös muhun kohdistuu enemmän kritiikkiä ja mun yksityisasioita spekuloidaan. Yritän kuitenkin aina silloin kun musta tuntuu siltä että haluan puhua tietyistä aiheista myös tehdä sen. Toivottavasti tää video anto joitain vastauksia teille, kun mulle viime aikoina on tullut paljon kyselyä liittyen mm mun ahdistukseen yms. Oon ilonen että oon tällä hetkellä löytänyt tasapainon elämään ja oon onnellinen, mutta niinkuin aiemminkin, joku päivä voi olla super hyvä ja seuraavana päivänä tunnen taas ahdistusta ja alakuloisuutta. Siksi haluan tänä vuonna myös yrittää keskittyä enemmän vaan positiivisiin asioihin, ja oppia ajattelemaan entistä positiivisemmin. Koska oon huomannut että se auttaa mua ehkäsemään näitä huonompia jaksoja, kun vaan ei anna tilaa negatiiviselle ajattelulle. Kun siis huonoja hetkiä/tapahtumia tulee elämässä eteen, haluan osata käsitellä tilanteet oikein jotta pääsen mahdollisimman nopeasti jatkamaan siitä mihin jäin. Tää vuos on siis omistettu positiivisen energian jakamiselle, ja toivon että joka ikinen teistäkin yrittäisi keskittää edes pienen osan energiastanne ilon ja hyvän mielen jakamiselle ❤️

MEKKO MANGO // TOSSUT CHIQUELLE // KORVIKSET H&M


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page