top of page

LINDA EKROTH

LEO PRINT IS BACK


Heissan kaikille!

Toivottavasti teillä on lähtenyt lokakuu liikkeelle hyvin! Mulla on ollut ainakin paljon tekemistä ja kiirettä töiden parissa, mikä on musta tosi kivaa! Kesä kun on hiljaisempaa aikaa niin ehtii käydä aika pitkäksi kun ei ole samalla tavalla kokoajan kalenteri täyteen buukattuna. Mä nautin tosi paljon siitä että saan mennä ja tehdä!

Tässä olisi nyt kuitenkin asukuvia, ehkä maailman täydellisimmästä takista.. :D Muistan kun leopardi printti oli tosi muodikasta kun olin lukion ykkösellä. Silloin kaikki osti sellasia slip-on kenkiä joissa oli leopardi kuviota. Mulla on ne vieläkin jäljellä, ehkä pitäis ottaa ne taas käyttöön? Mä sain tän outfitin Bubbleroomilta yhtä instagramiin toteutettavaa kaupallista yhteistyötä varten, ja mä olin niin onnellinen kun kuulin että he haluavat tehdä mun kanssa yhteistyötä koska mä tiesin että siellä on aivan ihania syysvaatteita tällä hetkellä! Mä olin suunnitellut että mun pitäis ostaa ittelleni uudet syysnilkkurit, mieluiten kiiltonahkaa olevat joissa on miellyttävä korko. Olin suunnitellut myös ostavani nahkahousut tai muut kiiltopintaiset mustat housut. Ja mikä tuuri koska löysin sitten Bubbleroomilta juuri sellaiset nilkkurit mitä olin halunnut, ja myös tosi mageet leggingsit mitkä on nahkaimitaatiota.

Mä en kuitenkaan ollut suunnitellut ostavani tälläistä leopardi takkia, vaikka olinkin nähnyt niitä paljon kaupoissa ja salaa haaveillut niistä, mutta en ajatellut että se sopisi mulle tai että uskaltaisin käyttää sellasta. Päätin kuitenkin vetää villin kortin ja tilata tämän, ja suureksi yllätykseksi mä koin rakkautta ensisilmäyksellä :D Mun mielestä tää takki ei ollut YHTÄÄN överi vaan päin vastoin tunsin itteni niin cooliksi ja musta nää sävyt sopi tosi hyvin mun hiuksiin. Tästä tuli äkkiä mun lemppari takki syksyks, ja oonkin käyttänyt sitä jo paljon. Samoin oon melkeenpä nukkunutkin mun uusissa nilkkureissa. Tuun näyttämään teille lisää mun uusia syysvaatteita maanantaina julkaistavassa videossa, joten sitä odotellessa! <3

TAKKI, KENGÄT & HOUSUT BUBBLEROOM / NEULE CHIQUELLE / AURINKOLASIT GUCCI / KORVAKORUT PIMKIE

( Vatteet Bubbleroomilta & Chiquellelta ovat saatuja)

- Linda xx


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page