top of page

LINDA EKROTH

VIIKON OUDOIN ASUKOKONAISUUS


Hyvää perjantaita kaikille!

Tässä lupaamani asukuvat tiistailta. Jos joku on kiinnittänyt huomiota siihen että mulla on kokoajan päällä nää samat housut, niin se johtuu siitä että mulla on kokoajan päällä nää samat housut :D Mä ostin nää Ginasta viime viikolla, ja oon saanu tosi paljon kyselyä sen jälkeen näistä. Tää on kuulemma tosi suosittu malli ja loppu joka paikasta. Mä oon pitkään ettiny tälläsiä leveelahkeisia ''olohousuja'' joiden matsku EI olis liian läpinäkyvää, ja jotka EI olis liian lyhyet. 180cm pitkänä ei oo muutenkaan helppo löytää hyviä housuja, mutta olin super ilonen kun löysin nämä! Ginassa oli siis sekä pidempi että lyhyempi malli näistä, ja pidempi on mulle ainakin melkeen tarpeeks pitkä :D Tykkään kans kun nää on niin paksua matskua että näitä voi käyttää juhlallisemminkin, esim bootsien kanssa!

Tää asu on muutenkin aika random, koska toi ''paita'' ei ole oikeasti paita vaan mekko Kappahlista. Nyt kun ei enään oo mekkokelit, niin laitoin sen vaan pampulalla kiinni vyötäröstä niin kappas, sain uuden ihanan syyspaidan! Arastelin aluksi tätä asukokonaisuutta, ja mietin että voinko käyttää tälläisiä melkeen leggingsejä housuina, ja mekkoa paitana, mutta tykkään kyllä kovasti ja tuun varmasti käyttämään uudestaankin!

MEKKO KAPPAHL / HOUSUT GINA TRICOT / TAKKI H&M / KENGÄT ADIDAS / AURINKOLASIT GUCCI / KORVIKSET H&M

KUVAT: @elahblog Janina Havia


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page