top of page

LINDA EKROTH

SOKAISTUMIS VAROITUS!


HELLO :)

Mun mielestä tää postaus ei tarvitse paljon tekstiä, koska tää TÖRKEEN upee metallipufferi puhuu kyllä puolestaan. Tää oli mulla jo viime keväänä silmätikkuna kun bongasin sen Kappahlin tapahtumassa, ja olen odottanut koko kesän että se tulee kauppoihin. NYT vihdoin sain tämän käsiini ja täytyy myöntää että olin aluksi hieman epävarma että tuunko mä viittii käyttää tätä kuitenkaan niin paljon, vai otanko vain yhdet asukuvat ja sitten se unohtuu kaapinpohjalle, mutta ei! Päin vastoin olen tämän takin hankinnan jälkeen innostunut vielä enemmän mageista takeista ja oonkin jo tilannut pari vähintään yhtä näyttävää vaihtoehtoa :D

TAKKI KAPPAHL / LEGGINGSIT JUNKYARD / KENGÄT JUNKYARD / HUPPARI JUNKYARD / KORVIKSET PIMKIE


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page