top of page

LINDA EKROTH

SUNNUNTAIN SUOSITUKSET: IHONHOITO & KAHVILA


Hyvää sunnuntaita!

Tässä postauksessa on kuvia viime viikolta kun olin somefrendieni kanssa tutustumassa mm tähän nyt suomeen rantautuneeseen jenkkiläiseen ihonhoitosarjaan nimeltä Yesto. En ollut itse ennen kuullut tästä, mutta kun julkaisin instastoorissa kuvia tuotteista yllättävän moni seuraajistani tuli laittamaan viestiä että ''Jess onko tota nyt suomessa? Mä ostin tota aina jenkeistä ja toi on ihan sairaan hyvä merkki!''.

Innostuin toki heti itse kokeilemaan tuotteita joita saatiin mukaan goodiebagissa. En ole ehtinyt kokeilla vielä kaikkia mutta mun ehoton lemppari tähän mennessä on noi meikinpoistoliinat! Siis ette tiedäkkään kuinka monta eri merkkistä meikinpoistoliinaa olen kokeillut, kaikkea Lidlistä Makeupstoreen, mutta en ole löytänyt mitään joka olisi tarpeeksi hellävarainen mutta samalla tehokas. Tällä cotton-sarjan meikinpoistoliinalla saan poistettua jopa silmämeikin tosi nopeasti eikä iho jää kutisemaan ja punoittamaan. Tää ei ole minkäänlainen yhteistyö, mutta ajattelin jakaa teille mun aidon suosituksen. Tajusin että en ollut kuvannut juuri tätä tuotetta mutta löysin linkin siihen joten jos haluatte mennä katsomaan lisää tietoa siitä niin voitte painaa TÄSTÄ.

Tätä Yesto merkkiä saa siis Stockmannilta, ja tulen itse ainakin ostamaan uudestaan useita tuotteita heiltä koska mulle laadun jälkeen on myös hinta tosi tärkee. Ja näiden hintataso on todellakin affordable. Meikinpoistoliinat, maksaa about saman verran kuin Lidlin mutta ovat 100 kertaa parempia, ainakin mun mielestä :D

Ja hei tässä teille myös vahva ravintola/kahvila suositus! Nimittäin Stockmannin toiseen kerrokseen on avattu uus kahvila/baari joka on suoraan sanoen bloggaajan unelmamesta :D Täällä on niin upee sisustus, kaunis luonnonvalo isoista ikkunoista ja hyvää monipuolista ruokaa. Olin tosi ilonen siitä miten hyvät vegevaihtoehdot heillä oli, ja kuulemma kun kyselin niin heillä on kattava lounasbuffa arkisin.

Tän paikan nimi on siis PRIMERO URBAN EATERY.