top of page

LINDA EKROTH

MUKAVA LOMA-ASU


Mulle mukavuus on tärkeintä, ja sen takia näettekin mut 80% ajasta aamutakissa ilman meikkiä kotona snäppäilemässä :D

Vaikka tykkään älyttömästi laittautua ja tälläytyä niin ei sitä vaan jaksa kokoajan, ja varsinkaan kun on lämpimässä maassa.

Olen niin iloinen että sain nämä harmaat (ja mustat) Adidaksen leggarit Junkyardilta juuri ennen reissua, koska näissä oli ihana tallata katuja iltaisin kun lämpötila laski reippaasti. Mä en ole ikinä omistanut hienoja oloasuja tai urheiluvaatteita mutta nyt musta tuntuu että mun maailma on mullistunut kun voinkin käyttää MUKAVIA vaatteita jotka näyttää HIENOILTA!

Aina ennen kun piti nopeasti mennä kauppaan yms vedin jalkaan lökärit missä oli reikä pyllyssä, äidin tallicrocsit ja liian pienen fleecen (okei teen sitä edelleen joskus), mutta nyt mulla on yhtä mukava vaihtoehto jonka kanssa tunnen itseni tyylikkääksi!

Tennarit NIKE AIR HURACHE (shop the product) // Leggingsit ADIDAS (shop the product) // Toppi H&M // Aurinkolasit VERSACE

Tässä asupostauksessa näkyy mun uudet leggingsit ja kengät. Mulla löytyy nämä Niken Hurache kengät nyt myös mustina koska rakastuin niihin niin paljon että oli pakko saada ne useammassa värissä. Mun edelliset luottotennarit oli Adidaksen superstarit, jotka on myös sairaan mukavat jalassa, mutta nää on mun mielestä ehkä jopa hippasen mukavammat. Näissä on nimittäin kantapään kohdalla sellaista venyvää kangasta joka muotoutuu jalan mukaan, mikä tekee sen että ne istuu jalkaan kuin jalkaan eikä hierrä yhtään!

Mulla on näkynyt muitakin uusia oloasuja/treenivaatteita mun snapchatissa ja youtube kanavalla. Mun toinen lemppari yhdistelmä on nämä samat leggingsit mustana ja siihen adidaksen kropattu musta huppari! Näet loput vaatteista TÄSTÄ videosta jos et ole jo nähnyt!

Mulla on myös sellainen tosi iso harmaa huppari mitä tykkään käyttää kun haluan peittää vähän enemmän mun kroppaa, se on unisex mallinen ja onkin jo löytynyt useasti poikaystäväni päältä... Pitäisi käskeä häntä tilaamaan oma kun käyttää nykyään niin paljon sitä :D

Jos haluat tutustua enemmän näihin tuotteisiin tai Junkyardin valikoimaan niin pääset sivuille tästä: www.junkyard.fi

(Linkit Junkyardin sivuille ovat affiliate linkkejä, saan niistä pienen prosentin vain jos ostat linkkini kautta tuotteita)

- Linda


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page