top of page

LINDA EKROTH

KREIKAN ASUKUVIA + Miten mulla menee?


T-SHIRT CHIQUELLE* (shop the product via this link) / Shorts Bershka / Shoes Zara / Bag Chiquelle

Hei!

Mitä teille kuuluu? Tässä olisi ensimmäiset asukuvat kreikasta. Jos ette ole katsoneet vielä mun kahta ensimmäistä videota sieltä niin voitte klikata tästä.

En ehtinyt kuvata niin paljon normaaleja asukuvia siellä, koska jotenkin innostuin kuvaamaan enemmän tilannekuvia ja maisemakuvia. Mutta mulla on tulossa yksi toinen asupostaus tämän lisäksi ainakin, muuten saatte tänne kyllä muita ihania lomakuvia :) En viitsi hirveästi puhua tuosta reissusta täällä, sillä näette kaiken kuitenkin mun youtube kanavalta. Joten kerron nopeasti mun tämän hetkiset kuulumiset. Istun tällä hetkellä huoneessani ja kirjotan hirveellä kiireellä tätä postausta, koska meille on tulossa vieraita ihan kohta juhlimaan mun pikkusiskon rippijuhlia! Vitsi aika menee nopeasti, vasta äsken mä kävin itse riparin... Olen tänään menossa myös piiitkästä aikaa viihteelle. Olen niin tämän tarpeessa, koska vaikka mun elämässä tapahtuu nyt paljon kivoja asioita niin mun mieli on nyt ollut viimeaikoina taas aivan pohjamudissa. Onneksi mulla on ihana työ ja ystäviä niin kyllä tämä tästä. Sain just pari päivää sitten hoidettua mun ensimmäiset muuttokuormat, ja ensi viikolla pääsenkin jo viettämään tupareita. Mulla on todella ristiriitaiset fiilikset muuton suhteen, koska periaatteessa tää on mun pitkäaikainen unelma mikä on käymässä toteen, mutta silti en ole onnellinen ja koen jatkuvaa ahdistusta. Toivon todellakin että sopeudun uuteen elämäntyyliin ja tulen viihtymään asunnossa. Nyt on vaan niin paljon muuta mielellä jonka takia tuntuu että tämä muutto tulee ihan väärään hetkeen. Mutta kohta pääsette näkemään mun ensimmäisiä videoita asunnosta, julkaisen vain ensin viimeisen (ja mun mielestä parhaan) kreikka vlogin :)

Toivottavasti teillä on ihana viikonloppu, ja muistakaa olla kiitollisia arjen pienistä iloista <3


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page