top of page

LINDA EKROTH

UNOHDETTU POSTAUS


​​

Oh god.... Terkkuja taas täältä maailman historian huonoimmalta bloggaajalta :D Mua hävettää niin paljon että mun jokainen postaus alkaa pahoitteluilla, mutta kun en vain saa tätä bloggausrytmiä nyt sujumaan. Olin editoinut 2 postausta valmiiksi teille jotta olisin voinut julkaista ne kun olin Kreikassa, mutta siellä oli niin huono netti, ja puhelimen wix-sovelluksen kautta se sekoitti mun kuvat ja pilas layoutin postauksiin, joten en voinut julkaista sieltä mitään. Tässä nyt kuvia vielä Alicantesta. En oikein tiedä mitä kirjoittaisin tähän postaukseen, joten palailen seuraavissa postauksissa sitten tarkempien kuulumisten kera. Halusin vain julkaista nämä kuvat nyt :)


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page