top of page

LINDA EKROTH

PELLEHOUSUT


PANTS & TOP FROM PULL & BEAR // SHOES ZARA // SUNNIES ZAFUL

Heissan! Nyt on kohta mun italian loma päässyt päätökseensä, mutta ei hätää mulla on tulossa vielä vaikka kuinka paljon materiaalia täältä sekä blogiin että youtubeen. Nyt pääsen vasta kunnolla editoimaan kaikkea materiaalia kun pääsen kotiin. Tässä nyt kuitenkin asukuvia mun tän loman lemppariasusta. Vaikka täällä onkin 30 astetta päivällä, niin illalla on saanut vetää jalkaansa monesti pidemmät pöksyt. Nää housut on aivan super ihanat, koska ne on niin kevyet ja mukavat päällä samalla kun näyttävät rennon hienostuneilta, jos se edes on sana :D Ostin nämä sekä kuvissa näkyvän topin Pull & Bearista loman ensimmäisenä päivänä. Housut maksoivat vain 20e, enkä muista nyt topin hintaa.

Julkaisin tänään Yt kanavalleni myös uuden videon joten käykää tsekkaa se jos ette jo ole ;)

x linda x


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page