top of page

LINDA EKROTH

RICCIONE KNOWS WHAT BLOGGERS WANT


Top and Shoes Pull & Bear // Skirt Pimkie // Sunnies Zara // Earrings H&M

Ciao vaan kaikille! Terkkuja täältä Italiasta, Riccionesta ;) Niinkuin otsikossa mainitsen, niin Riccione todellakin tietää mitä bloggaajat haluavat. Nimittäin värikkäitä seiniä ja kauniita kukkia. Tämä paikka on kuin joku Instagramlandia! Täällä on vaikeampi löytää huonoa kuvaustaustaa kuin hyvää kuvaustaustaa. Meidän loma alkoi siis maanantaina jolloin reissattiin yhteensä 12h. Ensin Hki-Munchen sitten Munchen-Blologna jonka jälkeen vielä 3 h bussiss Bologna-Riccione. Matka ei sujunut ihan mutkattomastikaan sillä bussi ajoi ensin väärin, ja sitten kaiken kukkuraksi juuri kun oltiin päästy levähtämään hotelliin huomasin että mun MAC BOOK AIR oli jäänyt bussiin!!!?? Kyllä, jätin työkoneeni bussiin Italiaan. Harmittelin suunnattomasti tapahtunutta mutta en voinut tehdä mitään asialle enään siinä vaiheessa kun huomasin tämän. Kukaan ei vastannut bussiyhtiöstä. Jos haluatte tietää lisää miten tässä nyt on käynyt niin saatte katsoa youtubesta jatkoa. Julkaisen perjantaina ensimmäisen lomavideon täältä.

x Linda Ekroth x


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page