top of page

LINDA EKROTH

ALPPIRUUSUTAIVAS


Moikka!

Pitkästä aikaa päivittelen myös tänne. Mulla on ollut niin paljon töitä valokuvauksen ja videokuvausken parissa että tubekin on jäänyt vähän hiljaisemmaksi. Nyt kun on tää ''kuvaajan sesonki'' jos näinkin voi sanoa, on tulltu taas täytettyä kalenteri vähän turhankin täyteen erilaisia valmistujaiskuvauksia. Olen todella iloinen että minulle löytyy kysyntää, mutta minun pitäisi oppia sanomaan ei kun oma pää tai energia ei riitä enään tekemään. Onneksi mun uus tehokas pöytäkone auttaa, kun saan tehtyä niin nopeasti eri projekteja valmiiksi sillä. Tänään olin kuitenkin kuvaamassa Kaivopuistossa '' alppiruusutaivaassa''. En ole koskaan ennen huomannut kuinka kauniit kukkapuskat siellä on suoraan Kaivohuoneen edessä, mutta nyt kun pari viikkoa sitten löysin tämän ihanan paikan päätin hyödyntää sitä asiakkaan ylppärikuvauksiin. Kuvista tuli ihania! Päivittelen muuten valmiita kuvausprojekteja tuonne PHOTOGRAPHY puolelle kun kerkeän niin voitte mennä kattelemaan sitten mitä olen työstänyt viime aikoina :)

Loppuviikko sujuu samoissa merkeissä. Kuvauskeikkoja ja kotona editointia. Tubeen tulee varmaankin ihan pian uusi video mitä olen jo pitkään suunnitellut että kuvaan. Siihen asti, ciao!


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page