top of page

LINDA EKROTH

INSTRUMENTARIUM X HERITAGE


Tunnelmia BID tapahtumasta. Yllä olevat kuvat by Annieveliina, viimeinen kuva by Henri Ilanen

(Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa)

Moikka kaikille! Tässä olisi teille hieman kehysasiaa, ja inspiraatiota kevään ja kesän kehystrendeihin.

Niinkuin moni teistä tietää niin minulla on silmälasit. Sain ensimmäiset lasini noin 4 vuotta sitten, ja nämä lasit sattuvatkin olemaan nimenomaan Instrumentariumista. Minulle lasit ovat ehdottomasti myös asuste, eikä vain apuväline parempaan näköön. Kun valitsee oikeat kehykset ne voivat antaa kasvoillesi aivan erilaisen nosteen ja ryhdin. Aikoinaan kun ostin omat lasini minulle oli tärkeää saada lasit jotka toimivat sekä arkeen että juhlaan, ja löysinkin juuri täydellisen combon: Versacen mustat kissasilmä-kehykset & Guccin neliskanttiset akryylikehykset. Minulla oli hyvä tuuri sillä sain kahdet kehykset yhden hinnalla tuolloin, koska en olisi osannut valita näiden kahden välällä.

Kun osallistuin taas pitkästä aikaa Indiedaysin bloggers Inspiration tapahtumaan, ilahduin kun huomasin että Instrumentariumilla oli oma kuvauspiste siellä. Pisteellä oli tällä kertaa Heritagen uusi Spectacles of time -mallisto näytillä. Mallisto huokui vaikutteita eri vuosikymmeniltä, yhdistellen modernia ja klassista muotoilua. Löysin sieltä monta omaa suosikkia mutta päädyin lopulta ottamaan kuvan retro laseilla, jotka ovat tulossa yhä enemmän ja enemmän takaisin muotiin. Lisäksi mielestäni on hyvin tärkeää pitää mielessä kehyksiä valitessa niiden laatu, kestävyys ja istuvuus. On hienoa että kyseisen malliston kaikki kehykset ovat valmistettu rakkaudella kuuluisassa Mazzuchellin tehtaalla Italiassa.

Omat suosikkini olivat siis nämä alla näkyvät 50-luvun klassikko kehykset! Nämä eivät normaalisti ole tyyliäni mutta jostain syysä ne puhuttelivat minua erilaisuudellaan. Pidin myös erityisesti näistä vaalenapunakuvioisista kissäsilmälaseista, mutta ne eivät sopineet pään malliini yhtä hyvin kuin nämä fiftarit. Tyylillisesti pidän eniten 60-luvun trendeistä kun tulee vaatteisiin, mutta kaikissa vuosikymmenissä on kyllä omia suosikki trendejä joita näkyy tänäänkin katumuodissa. Erityisesti 90-luku on tullut takaisin hurmaavalla vaivattomuudellaan. Itsekin juuri hetkisitten löysin äidin vaatekaapista upean sinapinkeltaisen untsikkatakin joka tulee varmasti käyttöön ensi talvena.

-LINDA

Kuva & Video Sanni Riihimäki


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page