top of page

LINDA EKROTH

HATTARAPAITA

HATTARAPAITA

PAITA, FARKUT & LAUKKU CHIQUELLE

Moikka! Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu tosi hyvää. Eilen oli äitienpäivä ja vaikka mun päivästä tuli aika hektinen, niin sain kuitenkin viettää sen kivassa seurassa syöden hyvää ruokaa, joka on tärkeintä haha:D Tänään en tee podcastia koska saatte nähdä sitten vlogista mitä kaikkea puuhasin äitienpäivänä. Vlogi tulee varmaan keskiviikkona mun kanavalle. Tänään teen töitä kotoa koko päivän, ja ohjelmistoon kuuluu mm kauneusvideon kuvaus, kirjanpitoa, sähköposteihin vastailua ja laskujen lähettämistä. Basic yrittäjän elämää siis. Onneksi nyt on edes säät lämmenneet niin voi tehdä töitä parvekkeella ja nauttia auringosta samalla.

Oliko teillä kiva äitienpäivä? <3


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page