top of page

LINDA EKROTH

HAUSKAA VAPPUA !


Moikka kaikille!

En ole pitkään aikaan päivitellyt mitään tänne blogin puolelle, mutta nyt viimeaikoiina on tuntunut siltä että haluaisin lähteä päivittelemään tätäkin useammin. Mä otan kuitenkin sen verran usein kuvia, että mulla niitä kyllä löytyisi riittävästi tänne postailtavaksi. Mulla vaan tää kirjoitus osuus tuntuu niin jäykältä ja vieraalta että en sen takia ole kuitenkaan lähtenyt kirjoittamaan postauksia. Mä tuun pitää tän enemmänkin kuvagalleriana minne postailen kivoja asukuvia silloin tällöin, mutta pää paino pysyy youtubessa tottakai. Sinne teen sitten aihevideoita jne, koska en tunne että pystyn ilmaista itseäni tekstin muodossa riittävän hyvin :D

NOPEAT KUULUMISET:

Elämäni on mullistunut aika paljon siitä kun lähdin työstämään someani noin 5 kk sitten. Olen tavannut sairaasti uusia ihania ihmisiä ja päässyt käymään monissa hienoissa tilaisuuksissa. Mä oon päässyt verkostoitumaan, ja luonut kontakteja joiden avulla voin työllistää itseäni täyspäiväisesti valo- ja videokuvauksella + somella. Oon aina haaveillut tekeväni työtä somen parissa, ja nuorempana kun bloggasin näin tämän unelman niin kaukaisena että päätin lopulta luovuttaa, ja lopetin bloggaamisen. Olen kuitenkin niin onnellinen että löysin sitten rakkauden videokuvaamiseen mikä mahdollisti sen että pystyin jatkamaan unelmieni toteuttamista, mutta vain eri platformilla. Viihdyn youtuben puolella todella hyvin, mutta haluan pystyä julkaisemaan kuvianikin jonnekkin kun kuvailu edelleen on lähellä sydäntä.

Jos haluat tietää tarkemmin mitä olen puuhaillut viimeaikoina niin kaikki löytyy youtuben puolelta. Mm tässä on video yhdestä mun elämäni hauskimmista päivistä kun pääsin tapaamaan Riku Niemisen ja pelaamaan VR-laseilla :D


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page