LINDA EKROTH

B&W


Jacket Orsay// farkut GT// laukku MK// kengät Dinsko// kello Nicole vienna// aurinkolasit Kappahl

Tässä hieman asukuvia mitä otettiin siskon kanssa kun kuvattiin lookbookkia

Terveisiä Rukalta!

Olen ollut täällä nyt viimeiset lomapäiväni, ja viettänyt ne rennosti Joackimin ja hänen perheensä kanssa. Ollaan lasketeltu joka päivä, syöty hyvää ruokaa ja katottu leffoja. On täällä kyllä niin ihanaa. Olin viime jouluna ensimmäistä kertaa ikinä lapissa, ja tykästyin kyllä heti. Täällä on niin kaunista ja ihanaa. Jotenkin ihan erilainen tunnelma kuin Helsingissä vaikka olisikin yhtä paljon lunta. Sää ei kuitenkaan ole ollut meidän puolella. On ollut pilvistä lähes joka päivä, eikä aurinkokaan nouse enempää kuin pariksi tunniksi. Mutta kivaa on ollut <3

Jos haluat katsoa videon muodossa miten minun lomani on sujunut niin voit katsoa ne mun YOUTUBEKANAVALTA


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon