top of page

LINDA EKROTH

ESPLANADI


Hei!

Tässä vähän kuvia viikonlopulta kun kuvailtiin mun siskon kanssa lookbookkia joka tulee ennen joulua mun kanavalle. Meidän oli tarkoitus kuvata koko homma yhden päivän aikana, mutta koska sää oli mitä oli niin ollaan nyt lähes joka päivä yritetty saada se kuvattua valmiiksi, mutta huonoin tuloksin. Nyt kuitenkin meidän on aivan pakko kuvata se loppuun vaikka sataisi kaatamalla vettä koska lähden joulun jälkeen Rukalle ja silloin tulen tekemään videon joka päivä. Ja teen myös jouluaatosta vlogin. Joten mun läppärillä ei tule riittämään tila niin monelle videolle muuten.

Käykää katsomassa mun instagramista sneakpeakia millainen lookbookista sulee ;)


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page