top of page

LINDA EKROTH

SOMETHING BORROWED


Sweather GANT (from my boyfriends closet) // Watch Rivago // Jeans ONLY

Hei kaikille ja hyvää Luciapäivää!

Nyt on taas mun osalta lähtenyt uus viikko käyntiin (vaikka on jo tiistai), koska meillä oli viikon ensimmäinen koulu päivä tänään. Ihanaa kun meillä on maanantait etäpäiviä niin pystyy tehdä paljon kouluun, työhön, blogiin tai youtubeen liittyviä asioita silloin. On niin vaikeeta saada mitään asuja kuvattua tai videoita tehtyä kun aurinko laskee jo klo 15, ja pääsen koulusta aina klo 14... Mutta Nyt kuitenkin ''taitavana'' tyttönä olen saanut uuden Youtube videon ladattua kanavalleni!( Video löytyy tämän tekstipätkän jälkeen)

Olen myös kuvannut kahta eri asiakasta viime viikolla, eli Sebastiani sekä Feliciaa! Joka kuvauskeikan jälkeen olen vain varmempi siitä että tää on oikeesti jotain mistä mä tykkään ja missä mä olen hyvä haha :D Kaikki kuvat mitä olen kuvannut viimeaikoina löydät tuolta ''PHOTOGRAPHY'' sivulta.


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page