top of page

LINDA EKROTH

MEET OUR FAMILY'S TRUE MODEL


JACKET GINA TRICOT // JEANS GINA TRICOT // SHOES DIN SKO // BAG MICHAEL KORS // WATCH NICOLE VIENNA // SHIRT ESPRIT

Heissan! Eikö Bambi olekin suloinen! <3 Olen eläinfriikki niinkuin te olette varmaankin jo huomanneet. Kaikki meijän perheen eläimet ovat nyt olleet mun blogissa haha. Eilen oli taas niin upee sää että me päätettiin kuvailla vähän mun sikon kanssa ilta-auringossa (eli kello 14:30 haha). Vaikka en muuten oikein pidä syksystä ja kylmästä niin syysauringossa kuvaaminen vie kuvat aivan uudelle levelille. Nyt oli kuitenkin niin järkyttävän kylmä että me pystyttiin olla vain 45 min kuvailemassa joten onneksi saatiin kuitenkin joitain hyviä otoksia. Välillä kuvaamiseen menee vain 30 min ja välillä 2h riippuen siitä millaiset olosuhteet on. Nyt oli vaikeempaa koska mun sisko ei osaa käyttää kameran asetuksia ja en ole ennen itsekkään kuvannut niin paljon suorassa auringonvalossa niin jouduin kokoajan muuttamaan asetuksia ja asettaa kamera niin että sommittelu olisi hyvä kuvassa.

Olen niin innoissani nyt seuraavasta videostani jonka tulen kuvaamaan! Se tulee olemaan video missä näytän vanhoja valokuvia mun lapsuudesta ja teinivuosista. Olen siksi niin innoissani koska multa löytyy aika noloja ja ainutlaatuisia kuvia niiltä ajoilta. Olen tänään selaillut arkistojen kätköistä kuvia ja videoita ja olen saanut kokea aikamoiset naurut ja itkut. Voi että sitä tajuaa arvostaa elämää ja olla kiitollinen monista asioista kun elää kaikkia hyviä muistoja uudelleen. Vaikka mun teini-ikä oli aika railakas niin mulla oli kuitenkin niin hauskaa. Mulla on niin paljon tarinoita joille nauran kippurassa tänään ja niitä on hauska jakaa eteenpäin. Tulen kertomaan enemmän näistä videossa sitten.

MUISTAKAA KATSOA EDELLINEN VIDEONI:

FOLLOW ME TO MY WORK PT.2


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page