top of page

LINDA EKROTH

FAUX FUR


Hei! Tässä joitakin kuvia mitä me otettiin mun siskon kanssa äkkiä auringonlaskussa. Huomasin että osa kuvista on huonolaatusia koska oli jo niin pimeetä kun kuvattiin että pixelit repesivät kun laitoin enemmän kirkkautta niihin... Joka tapauksessa niin ajattelin hieman päivitellä mitä mulle kuuluu.

Olen siis nyt siirtymässä enemmän ja enemmän youtuben puolelle mutta tulen silti postailemaan täällä aika ajoin. Aikaa ei vain ole molempiin joten teen vähän vuorotellen. Eli jos ette vielä seuraa mua youtubessa niin nyt kannattaa koska muuten missaatte paljon mitä mun elämässä tapahtuu kun tulen lähinnä siellä kertomaan. Blogiani käytän enemmänkin paikkana minne postailen kuvia ja töitäni.

Nyt on kuitenkin kiva viikko edessä jolloin menen torstaina yhteen tapahtumaan kamppiin kun sinne avataan uusi kampaamo. Sitten tulen kuvailemaan vään mun kavereita ja tekemään pari youtubevideota. Olin viikonloppuna myös Lahdessa Lahti love mini messuilla josta kuvasin vlogin jonka julkaisen huomenna kanavalleni!

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page