top of page

LINDA EKROTH

WINTER WONDERLAND


Hei, ja tervetuloa mun ihka omille nettisivuille!! Olen paiskinut yöt ja päivät tämän parissa ja meinannut jo monta kertaa julkaista tämän, mutta sitten olen aina löytänyt pieniä ''virheitä'' joita olen lähtenyt korjailemaan. En vain ikinä ole täysin tyytyväinen kun tavoittelen täydellisyyttä. Nyt kuitenkin tämä versio on niin lähellä sitä mitä tavoittelin että tämä saa kelvata.

Blogiani pääset nyt selaamaan niin että etusivulle, eli ''BLOG'' sivustolle ilmestyy kaikkien minun postausten ensimmäiset kuvat sekä otsikko. Postausta klikkaamalla pääset lukemaan koko julkaisun. Näin sinun on helpompi selailla ja lukea vain ne postaukset jotka sinua kiinnostaa. Kun olet lukenut postauksen pääset takaisin BLOG sivulle painamalla nappia blogitekstin lopussa jossa lukee ''back to homepage''. Tällä nettisivulla ei ole mahdollista laittaa postausten loppuun nuolia millä pääsisi navigoimaan seuraavaan tai edelliseen postaukseen... Tiedän tämä on aivan typerää mutta toivotaan että he tekevät sen mahdolliseksi tulevaisuudessa...

Jokaisen sivun lopusta löydät pienen gallerian missä näkyy viimeksi lisätyt instagram kuvani, niitä klikkaamalla pääset instagram profiiliini.

Jos haluat tilata blogiani, eli että saat ilmoituksen aina kun julkaisen postauksen niin löydät aivan sivun lopusta ''Join my mailing list'' kohdan mihin laitat sähköpostiosoitteesi!

Tämä nettisivu on siis nyt ihan mun omalla nimellä, www.lindaekroth.com. Halusin tehdä ammattimaiset sivut jotka toimivat bloginani sekä portfoliona yritystäni varten. Täältä löydät ''Photography'' sivun tuolta ylävalikosta, jossa on joitain parhaista kuvista mitä olen kuvannut. En halunnut vielä laittaa sinne niin paljon kuvia sillä haluan laittaa sinne uusia kuvia joita tulen kuvaamaan lähitulevaisuudessa, kun mulla on paljon projekteja jo buukattuna. Tuolta ''Graphic design'' otsikon alta tulee löytymään graafisen suunnittelun töitä jatkossa. En toistaiseksi ole tehnyt vielä mitään muuta kuin oman yritykseni ilmeen joten lisään sinne koulun varrella valmiita projektejani.

Nyt voit myös suoraan kysellä minulta kuvaus-aikaa! Photography sivuston lopusta löytyy lomake johon voit kirjoittaa jos sinua kiinnostaa kuvaukset, saan siitä sähköpostiviestin heti joten pääsemme helposti kommunikoimaan sähköpostitse sen jälkeen. Myös jos sinulla on muuta asiaa, yhteistyön tai muun suhteen niin voit laittaa mulle viestiä suoraan tuolta ''contact'' sivuston lomakkeen kautta!

Kertokaa ILOMIELIN mitä pidätte uusista sivuistani, mikä toimii, mikä ei?


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page