top of page

LINDA EKROTH

Autumn vibes


JACKET ZARA // SHIRT POLO RL // PURSE DUNE // JEANS ZARA // SHOES DINSKO // WATCH NICOLE VIENNA (SPONSORED) GET -15% WITH CODE ''LINDA'' OF ALL NICOLE VIENNA WATCHES Hei! Mulla on ollut pikkasen vähäistä blogin ja youtuben päivittely nyt mutta se johtuu siitä että meillä on hirveesti projekteja koulussa nyt. Sitäpaitsi mun Final Cut pro free triali loppu joten joudun nyt tekemään päätöksen jos ostan sen vai Adoben Premier Pron. Eli en ole voinut tehdä videoita sen takia. Nyt olen kuitenkin jo kuvannut kaksi videota etukäteen valmiiksi joten julkaisen ne heti kun saan ostettua jonkun ohjelman :) Hyvää alkuviikkoa kaikille!


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page