top of page

LINDA EKROTH

LINDA EKROTH X NICOLE VIENNA


WATCH NICOLE VIENNA // BOMBER H&M // KNIT H&M // HEELS ZARA // JEANS VERO MODA // CAP H&M GET -15% OFF ALL THE NICOLE VIENNA WATCHES WITH THE CODE '' LINDA '' !! Hei ihanaiset! Tässä ihanan vaaleanpunainen postaus piristämään päiviänne :) Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Nicole Viennan kanssa jotka olivat ihania ja lähettivät minulle tuon upean kellon! He olivat myös kilttejä ja antoivat minulle alennus koodin jolla saa -15% kaikista kelloista! Mun elämä on tällä hetkellä todella kiireistä. Mulla on koulussa tällä hetkellä Brändäys kurssi jonka aikana mä tulen tekemään omalle tulevalle yritykselleni logon, brändi-ilmeen, käyntikortit jne. Olen todella innoissani tästä sillä oman yrityksen perustaminen ei ole kuitenkaan niin kaukana tulevaisuudessa. Ajattelin hankkia Y-tunnuksen ensi vuoden puolella sillä haluan alkaa tekemään kuvauskeikkoja, kuvanmuokkausta ja graafista suunnittelua mahdollisimman nopeasti. En toki heitä opiskelua sivuun ja lähde sokeana ilman kunnon koulutusta yrittäjäksi, vaan mun suunnitelma on tehdä keikkoja koulun ohella ja tehdä blogista sekä youtubesta osa markkinointi palstaa töilleni. Blogin ja muiden sosiaalisten medioiden kautta opitte tuntemaan mut ihmisenä, sekä näkemään mun tyylin ja osaamisen yhtenä visuaalisena portfoliona. En vielä tiedä mihin haluan painottaa tekemistäni (video, kuva, grafinen suunnittelu, brändäys, logosuunnittelu, nettisuunnittelu...) joten haluan blogini avulla päästä kokeilemaan kaikkea, ja näin toivottavasti löytää sen mikä kiinnostaa eniten. Koska mulla todella on intoa ja palava tahto tehdä tätä tulevaisuudessani, olen buukannut kalenterini aivan täyteen jotta pääsen mahdollisimman nopeasti etenemään yrityksen perustamisessa. Teen töitä joka päivä blogini, youtuben ja instagramin parissa. Sekä kuvaan vähintään kerran viikossa muita henkilöitä harjoittaakseni kuvaustaitojani. Kukaan joka ei itse ole kirjoittanut ''täyspäiväisesti'' (käytän tätä sanaa koska mä teen tätä klo 12-24 yöllä joka päivä, ja kouluun menee vain pari tuntia päivästä) blogia ei tiedä kuinka p a l j o n aikaa tämä oikeasti vie. Ajattelin kuvata lähiaikoina videon missä näytän millainen mun päivä bloggarina oikeasti on. Mitä kaikki tämä minkä te näette vaatii ennenkuin se on julkaisuvalmista. Ja kuinka monta tuntia työtä kaiken tämän takana on. Bloggaaminen ei ole oikeasti helppoa, jos sitä haluaa tehdä ammatikseen (haluan kirjoittaa blogia sekä tehdä graafista suunnittelua ammatikseni). Se vaati monta monta tuntia vaivannäköä sekä sitoutmista. Kyseenalaistan välillä itseäni ja mietin miksi minä teen tämän itselleni? Raadan töitä tolkuttomaan tahtiin enkä siltikään ole tyytyväinen, haluan olla vielä tehokkaampi ja tehdä vielä parempaa materiaalia. Vaikka mä stressaan hiukset päästä suurimmaksi osaksi, mä en osaa lopettaa koska mulla on niin selkeä visio ja halu päästä sinne missä mä nään itseni jonain päivänä. Mua ei kiinnosta jos mua sattuu koko kehoon kun olen istunut aamu yhdeksästä ilta kahteentoista samassa asennossa muokaten videota, jos lopputulos on sen arvoinen. Eikä mua kiinnosta jos mä missaan kaiken juhlimisen kavereiden kanssa, koska mä rakastan tehä tätä ja välillä pitää tehdä uhrauksia ja valintoja. Menenkö ulos rälläämään vai panostanko tulevaisuuteeni? Kaikilla on toki omat näkemykset, mutta mä näen asian niin että jos haluaa onnistua jossain niin se ei tule ilmaiseksi. Tällä alalla on hirveästi kilpailua, eikä asiakkaita sada taivaalta. Mutta mä uskon että mä tulen pärjäämään koska mä haluan pärjätä. -linda


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page