top of page

LINDA EKROTH

WHITE


Hei!

Tässä on vähän kuvia mitä kuvailtiin Jocken kanssa eilen. Kokeiltiin miten kuvat suorassa auringonvalossa onnistuisivat, ja olen kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen. Kuviin tuli magee efekti kun valo oli todella kirkas ja se teki valkoisesta taustasta entistä crispimmän, joten ei tarvinnut edes kirkastaa sävyä fotarilla jälkikäteen :D Tykkäsin tosi paljon tästä kuvauspaikasta, sillä pääsin leikkimään valolla sekä tummilla ja vaaleilla sävyillä. Kuvattiin Pyhän Laurin siunauskappelin edessä, siellä löytyi tosi hienoja arkkitektuurisia elementtejä. Olisin halunnut saada vielä enemmän vihreitä elementtejä rakennuksesta esiin ja omat ilmeeni eivät olleet parhaimmillaan kun oli vaikeaa pitää kasvot rentoina niin kirkkaassa valossa. Jälkikäsittelin hieman enemmän sinertävyyttä kuviin, ja hieman muokkasin tasasuutta ihoon, mutta muuten ovat kameralla taiottuja!

VLOGI AIKATAULU:

Viikonloppuna teen vlogin mökkireissustani

Maanantaina kuvaan vlogin kun menen kampaajalle leikkaamaan ja värjäämään hiukseni

Ens viikolla kuvaan jossain vaiheessa videon tallilta missä näytän meidän hevosia jne.

15.10 kuvaan vlogin Blue Lagoonin tapahtumasta kaivohuoneella

Jos teillä on toiveita videoiden tai postausten suhteen niin kertokaa ihmeessä!


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page