top of page

LINDA EKROTH

ARMY DRESS


Hei! Tässä taas pieni asupostaus :) Ensi viikolla menen kuvaamaan kaveriani Jasminia joten saatte kohta muutakin kateltavaa... Ja kiitos btw kaikista muistakin yhteydenotoista, olen todella innoissani uusista projekteistani!

Huomenna mä lähden perheeni kanssa Rantalinnaan viettämään viikonloppua. Rantalinna on vanha kartano rakennus jossa on eri huoneita ja mökkejä. Siskoni voitti ratsastuskisoista ilmaisen majoittautumisen sinne joten käytämme mahdollisuuden nyt kun meillä kaikilla sattu olemaan vapaata. Viikonlopusta tulee varmasti tosi kiva ja rentouttava. Tosin toivon etten tapaa siellä kummituksia sillä varsinkin se huone missä me yövymme on suoraan kuin kauhuleffastaXD Se on siis tosi hieno mutta siellä on perus museomainen kartano sisustus. Tulen varmaan tekemään videon viikonlopusta jos muistan kuvata tarpeeksi. Päivittelen sitten myöhemmin milloin voitte nähdä sen :)

Hyvää viikonloppua kaikille!


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page