top of page

LINDA EKROTH

BOMBER


HELLO!

Tässä sitä nyt ollaan aika pitkän tauon jälkeen... Olen rehellisesti aina tiennyt että bloggaaminen ei jäisi koskaan kokonaan pois, tarvitsin vain taukoa jotta saisin motivaation takaisin. Mutta suurin syy ''lopettamiseen'' oli kuitenkin lukion viemä aika. En millään olisi ehtinyt bloggata samalla kun luin ylppäri kokeisiin, eikä mulla olisi ollut mitään kivaa kuvattavaa kun olin vain joka päivä lökäreissä ja makasin sängyssä lueskellen, (tai katsoen youtubea XD). Nyt kuitenkin tuntui taas oikealta aloittaa, mutta ajattelin bloggata hieman eri konseptilla nyt kuin silloin. Blogini ei tule pyörimään niin paljon mun elämän ympärillä, vaan se tulee enemmänkin olemaan portfolio tulevaa ammattiani varten. Opiskelen siis graafista suunnittelua HEO:ssa tällä hetkellä, ja koska opintoihini kuuluu kuvanmuokkausta, valokuvausta, nettisivujen muokkausta, brändäystä jne. ajattelin että mikä sen parempi tapa harjoitella kuin kirjoittaa blogia, tässähän yhdistyy kaikki nämä elementit! Olen todella innoissani tulevasta vuodesta, ja opinnoistani.

Haluaisin rakentaa blogini niin että mahdollisimman paljon postauksista olisi eri projekteja mitä olen tehnyt. Siksi jos SINÄ kirjoitat blogia tai sinulla on youtube kanava, ota rohkeasti minuun yhteyttä niin tehdään yhteistyötä! Rakennan itselleni portfoliota joten kuvaan, muokkaan jne ilmaiseksi. Teen myös mielelläni videoita ja muokkaan layoutteja eri sivustoille.

Tarvitsetko siis uusia PR kuvia, banneria tai haluatko kokeilla huviksesi tehdä vaikkapa Look Book videon. Siinä tapauksessa laita mulle roheesti sähköpostia!

lindasofia.ekroth@gmail.com


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page