LINDA EKROTH

OTIN TAAS ÄKKILÄHDÖN - KOHTEENA:


Heissan! Istun tällä hetkellä Oulun lentokentällä säkkituolissa ja syön pasteijaa, samalla kun katselen auringonlaskua. Moni teistä varmaan jo huomasi muissa somekanavissani että varasin äkkilähdön, mutta nyt ajattelin kertoa vähän tarkemmin minne, kenen kanssa ja miksi menen.

Tosiaan, olin jo kauan tiennyt että poikaystäväni perhe lähtisi hiihtolomalla Teneriffalle. He varasivat lennot jo syksyllä, enkä halunnut varata silloin vielä mitään koska en voi olla varma mun työjutuista tai muutenkaan rahatilanteesta puoli vuotta eteenpäin. Olin siis ajatellut että kyttään äkkilähtöjä, ja jos sattuu löytyy joku halpa niin lähtisin mukaan. Olin katsellut lentoja jatkuvasti nyt viimeisen kahden viikon aikana, mutta hiihtoloma viikko on vaan liian kallis. Halvin lento minkä löysin oli 490e eikä ollut edes suora lento, vaan olisi pitänyt Köpiksessä hengailla 8h... Mä siis matkustan yksin, sillä mun poikaystävä ja hänen perheensä lähtee vasta perjantaina, mutta tää lento minkä lopulta löysin lähti jo torstaina eli tänään! Löysin tiistaina peruutuspaikka lennon TÖRKEÄN halpaan hintaan täältä Oulusta Teneriffalle. Löysin myös halvat lennot Helsingistä Ouluun, eikä vaihtoaikaa kentällä ole meno tai paluu matkalla kun vajaa tunti. Säästin todella paljon rahaa, tai oikeastaan tää tarjous mahdollisti matkan, sillä en olisi lähtenyt kalliimmalla hinnalla :D Mutta on myös kiva että vaihto on Oulussa eikä tuntemattomalla isolla kentällä, koska varasin kaikki lennot erikseen, joten jouduin hakea laukun ja mennä uudestaan checkin:iin sekä turvatarkastukseen.

Koska lähden päivää aikasemmin kun muut, joudun olee yötä yksin lentokenttä hotellissa kun tulen perille. Löysin hyvän hotellin ihan lentokentän läheltä jossa on jopa uima-allas missä voin lojua koko huomisen päivän kun olen yksin. Hotelli oli myös tosi edullinen, ja koko reissun yhteishinta hotellineen oli tuplasti halvempi kun pelkät lennot mitä löysin aiemmin. Oon myös tosi ilonen siitä että poikaystävän perhe oli vuokrannut huoneiston, joten pystyin vaan tulla mukaan lyhyellä varotusajalla, sillä siellä on tarpeeksi huoneita. Plus hotelli on vuokrattu pisteillä joten se ei maksa heille tai mulle mitään koko viikolta. Sanoisin siis että aika huippu diili mulle, joten tottakai lähdin mukaan kun lennotkin sain niin halvalla.

Mä kirjottelen sit lisää sieltä, mutta videota tulee myös koko reissusta. Kuvaan varmaan taas yhden pidemmän ja yhden hienon videon.

Linda

TAKKI ZARA // FARKUT LEVI'S (osta tuote) // PAITA CHIQUELLE // KORVAKORUT (osta tuote) // SORMUS (osta tuote) // KENGÄT BUBBLEROOM


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon