top of page

LINDA EKROTH

TALVELLA EI OLE PAKKO KÄYTTÄÄ VAIN MUSTIA FARKKUJA


Moikka! Tässä vähän inspoa trendikkääseen talvipukeutumiseen ;)

Itse olen käyttänyt melkeinpä vain mustia farkkuja koko talven. Tuntuu että synkkä vuodenaika vie multa inspiration pukeutua värikkäästi, tai muutenkaan hienosti. Pukeudun mahdollisimman lämpimästi ja mukavasti. Nyt kuitenkin tein viime viikolla ''oivalluksen'' kun olin tilannut tämän aivan IHANAN nahka/lateksi hameen, ja mietin että voisinko mä stylata tän jotenki kivasti nyt talveksikin. No kokeilin vetää korkeat bootsit jalkaan, lämpimän neuleen ja sukkikset, ja ai että mä tykkäsin! Lämpimän takin kanssa tää asu oli oikein hyvä pikku pakkasellakin, ja tunsin itseni niin tyylikkääksi tänä päivänä haha :D

NEULE, LAUKKU & HAME CHIQUELLE // BOOTSIT BUBBLEROOM // KORVIKSET H&M

KUVAT: @ROOSAMONONEN


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page