top of page

LINDA EKROTH

BLEISERIPELKO SELÄTETTY!


VOITTE NYT KUUNNELLA POSTAUKSEN MUN LUKEMANA TÄSTÄ,

MIKÄLI ETTE EHDI/JAKSA LUKEA:

Heissan!

Ihan ensimmäiseksi haluan muistuttaa teitä kaikkia jotka tykkäätte palata tänne mun blogiin yhdestä asiasta! Nimittäin tiedän että mun postauksia lukee jonkin verran, ja suurin osa tulee luultavasti youtuben tai instan kautta. Jos ette oo vielä huomanneet niin voitte seurata mun blogia tuosta oikealta sivupalkista (mobiililla sivun lopussa seuraamis kenttä). Seuraaminen tapahtuu sähköpostin välityksellä, joten saat sähköpostiin aina ilmoituksen kun julkaisen uuden postauksen. Mikäli siis et halua missata mun juttuja niin voitte tällä tavoin pystyä ajantasalla postauksistani täälläkin! Postaan 1-3 kertaa viikossa joten sähköpostinne ei tule piippailemaan jatkuvasti, don't worry :D

Puhutaanpas vähän bleisereistä. Bleiserit oli mun lemppareita lukion kakkos luokalla. Silloin olin juuri päässyt mun edellisestä muotivaiheesta yli, nimittäin skeittari/kovis vaiheesta :D (Mun pitäisi joskus tehdä postaus tai video missä näytän miten mun tyyli on kehittynyt vuosien varrella!) Olin saanut tarpeeksi siitä että mua pidettiin tyhmänä teininä, ja halusin että mua alettais ottaa enemmän tosissaan. Silloin halusin hakea kauppikseen, aloin panostaa kouluun ja lopetin bilettämisen. Tämä näkyi myös pukeutumisessani, sillä halusin tehdä itsestäni fiksun kuvan ja ehkä myös ''leikkiä'' ikäisiäni vanhempaa. Ostin bleisereitä kaikissa väreissä, ja stylasin ne kultakellolla ja Mikael Korsin laukulla. Kun noin vuosi tämän jälkeen tajusin että en haluakaan hakea kauppikseen, ja aloitin myös päivittämään mun tauolla olleita somekanavia enemmän, mun tyyli muuttu taas paljon rennomaksi ja trendikkäämmäksi. Ei kestänyt kauaa että heitin kaikki bleiserini ja ns preppy vaatteet kirpparikasseihin, ja ajattelin että en ikinä enää pue noista päälle, sillä en kokenut niiden olevan yhtään mun tyylisiä enään. Jotenkin tuntui siltä että musta sai sellaisen kuvan että ''yritän leikkiä rikasta ja fiksua'' kun pukeuduin noin. Ja kuulin myös kommentteja aiheesta. Mulla on sen jälkeen ollut pitkään bleiseripelko, enkä koskaan ajatellut että pukisin näinkin tyylikästä bleiseriä enään päälleni. Toisin kuitenkin kävi.

Yksi parhaista asioista muotibloggaamisessa on nimenomaan se, että voi testata niin paljon eri tyylejä. Tai ehkä sanoisin ennemminkin niin että KUN kirjoitan muotiblogia, inspiroidun ja rohkaistun enemmän kokeilemaan eri tyylejä. Vaikka en joka päivä viihtyisi näin hienostuneissa vaatteissa, on kiva että voin välillä kokeilla tällästä stailia ja ottaa hauskoja kuvia asun kanssa. Toisena päivänä saatan pukea nahkahousut ja niittipaidan, ja seuraavana taas hippipanna mokkahousujen kanssa :D Musta on ihanaa että en koe mitään rajoitteita enään pukeutumisen suhteen, enkä mieti ollenkaan sitä millaisen kuvan musta saa, tai mitä muut ajattelee mun tyylistä. Uskallan rohekasti kokeilla eri juttuja, ja jotkut toimii kun toiset taas ei. Itseasiassa tykkäsin tosi paljon tästä jakusta ja oon käyttänyt sitä jo pariin otteeseen.

Onko sulla jotain vaatteita mitä et yksinkertasesti pysty pukea päällesi?

LAITTAKAA PALAUTETTA SIITÄ MITÄ PIDITTE KUUNTELUMAHDOLLISUUDESTA! <3

KUVAT: @ELAHBLOG


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page