top of page

LINDA EKROTH

ÄLÄ UNOHDA HIUKSIASI


Huomenta!

Mun keskiviikko alkoi aivan ihanasti Schwarzkopfin aamiaistapahtumalla, mikä pidettiin Bohom yogastudiolla Punavuoressa. Tää tapahtuma sattui olemaan juuri hyvään aikaan, sillä mulla on nyt viime aikoina alkanut kehittymään pienehkö hiuskriisi. Hiukset on mulle sellainen asia, joiden hoitaminen jää helposti unohtumaan. Itse oon kokeillut paljon eri hiustuotteita tän vuoden aikana kun olen tehnyt somea, mutta vaan harva niistä on oikeasti toiminut, ja vielä harvempaa muistan lopulta käyttää (shampoon ja hoitoaineen lisäksi). Tällä hetkellä mulla oli jostain syystä käytössä aivan surkea marketti shampoo, hoitoaine oli juuri loppunut enkä siis ole pessyt hiuksia pariin päivään hoitoaineella, enkä muutenkaan ole käyttänyt mitään muotoilutuotteita yms. Mun hiukset on myös todella oranssin vivahteikkaat, eikä latvat ole nähneet kosteutta vuoteen.

Nyt olen kuitenkin menossa kampaajalle parin viikon päästä (!!!), ja sen jälkeen mun on pakko tsempata mun hiustenhoitorutiinin kanssa. Me saatiin mukaan näitä uusia tuotteita mitä tapahtumassa esiteltiin, ja ehdinkin jo kokeilla mm kuivashampoota joka oli huikee! Testaan rauhassa kaikkia tuotteita, ja toivon että löydän näistä hyvät ja laadukkaat arkituotteet. Sain mm mukaan yhden hopeashampoon/sävytysaineen joka kuulemma tehoaisi munkin kellertävään tukkaan, joten tulen testaamaan sitä kohta videolla! Tuotteen nimi on Good Bye Yellow, jos haluatte googletella siitä lisää tietoa.

Sain siis kokeiluun sekä tästä Mad About Waves sekä Mad About Curls tuotesarjasta esittelykappaleita. MAW tuotteet on tarkoitettu luonnonlaineikkaille hiuksille, korostamaan hiusten omaa muotoa ja tekstuuria. MAC tuotteet on taas tarkoitettu luonnonkiharille hiuksille, niinkuin alla olevassa kuvassa miehellä on. Nää tuotteet on todella kosteuttavia koska ne sisältää hoitavia öljyjä. Tuotteita voi toki sekoittaa, ja vaikka olisi suorat hiukset niin niitä voi silti käyttää. Odotan innolla että pääsen kokeilemaan, jos nämä saa mun luonnonpehkosta hyvännäköisen :D

Kokeilin myös paikan päällä paria hiusöljyä, jotka muuten tuoksui aivan ihanalta. En ole käyttänyt pitkään aikaan hiusöljyä, koska kun edellinen loppui, en ole vaan saanut aikaseks/muistanut ostaa uutta. Kuitenkin silloin kun sitä käytin, mun hiukset pysyy sileänä paljon kauemmin, ja öljy jätti ihanan kiillon hiuksiin. Vaikka itse yritän minimoida määrän tuotteita mitä käytän hiuksiini, tää on yksi mikä tekee ison eron. Mielestäni ei tarvitse omistaa kymmeniä eri purkkeja hiustuotteita, joilla kaikilla on vähän eri toiminto. Se on hyvin epäekologista, ja tuotteet ovat yleensä vielä riittoisia, joten niistä käytetään sitten helposti vaan osa kun jo ostetaan uusi jännempi tuote. Panosta siis muutamiin laadukkaisiin tuotteisiin, joita voit käyttää useita kuukausia, ja käytä ne loppuun.

Pääsin myös kokeilemaan vähän meditointia pitkästä aikaa. Olen joskus kotona kuunnellut youtubesta meditointivideoita, ja koulussa kerran meille tuli liikuntatunnille yoga-opettaja pitämään mielenvirkistys tuntia. Oli kerta kaikkiaan ihanaa aloittaa aamu hyvillä smoothie bowleilla, hyvässä seurassa ja sai vielä hetken hengähtää meditaation aikana. Pitäisi ihan kotonakin kokeilla vaan hengittää ja miettiä päivää sen 5 min ajan aamulla, niin saa ladattua itsensä positiivisella energialla ja aloittaa päivän hyvin ja rauhallisin mielin. Tekisi mieli varata yoga tunti tähän kyseiseen paikkaan lähitulevaisuudessa. Haluaisitteko videon, Linda testaa - Youga tunti ?


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page