top of page

LINDA EKROTH

ÄLÄ UNOHDA HIUKSIASI


Huomenta!

Mun keskiviikko alkoi aivan ihanasti Schwarzkopfin aamiaistapahtumalla, mikä pidettiin Bohom yogastudiolla Punavuoressa. Tää tapahtuma sattui olemaan juuri hyvään aikaan, sillä mulla on nyt viime aikoina alkanut kehittymään pienehkö hiuskriisi. Hiukset on mulle sellainen asia, joiden hoitaminen jää helposti unohtumaan. Itse oon kokeillut paljon eri hiustuotteita tän vuoden aikana kun olen tehnyt somea, mutta vaan harva niistä on oikeasti toiminut, ja vielä harvempaa muistan lopulta käyttää (shampoon ja hoitoaineen lisäksi). Tällä hetkellä mulla oli jostain syystä käytössä aivan surkea marketti shampoo, hoitoaine oli juuri loppunut enkä siis ole pessyt hiuksia pariin päivään hoitoaineella, enkä muutenkaan ole käyttänyt mitään muotoilutuotteita yms. Mun hiukset on myös todella oranssin vivahteikkaat, eikä latvat ole nähneet kosteutta vuoteen.

Nyt olen kuitenkin menossa kampaajalle parin viikon päästä (!!!), ja sen jälkeen mun on pakko tsempata mun hiustenhoitorutiinin kanssa. Me saatiin mukaan näitä uusia tuotteita mitä tapahtumassa esiteltiin, ja ehdinkin jo kokeilla mm kuivashampoota joka oli huikee! Testaan rauhassa kaikkia tuotteita, ja toivon että löydän näistä hyvät ja laadukkaat arkituotteet. Sain mm mukaan yhden hopeashampoon/sävytysaineen joka kuulemma tehoaisi munkin kellertävään tukkaan, joten tulen testaamaan sitä kohta videolla! Tuotteen nimi on Good Bye Yellow, jos haluatte googletella siitä lisää tietoa.

Sain siis kokeiluun sekä tästä Mad About Waves sekä Mad About Curls tuotesarjasta esittelykappaleita. MAW tuotteet on tarkoitettu luonnonlaineikkaille hiuksille, korostamaan hiusten omaa muotoa ja tekstuuria. MAC tuotteet on taas tarkoitettu luonnonkiharille hiuksille, niinkuin alla olevassa kuvassa miehellä on. Nää tuotteet on todella kosteuttavia koska ne sisältää hoitavia öljyjä. Tuotteita voi toki sekoittaa, ja vaikka olisi suorat hiukset niin niitä voi silti käyttää. Odotan innolla että pääsen kokeilemaan, jos nämä saa mun luonnonpehkosta hyvännäköisen :D