top of page

LINDA EKROTH

MAANANTAI - VIIKON PARAS PÄIVÄ?


Moikka taas! Ajattelin kirjoittaa teille perinteisen ''päiväkirjamaisen'' postauksen tänään. Itse olen aina tykännyt lukea tämän tyylisiä postauksia, missä kerrotaan rennosti päivästä ja jaetaan mietteitä päivän tapahtumiin liittyen. Haluaisin tehdä tälläisiä postauksia enemmän, nimenomaan niiltä päiviltä kun en kuvaa my day videoita, niin pysytte kärryllä paremmin mun viikon tapahtumista.

Tämän postauksen kuvat on otettu maanantaina, eli eilen, kun näin piiitkästä aikaa ystävääni Adamaa (@adamasofia). Tutustuin Adamaan kesällä mm Tubeconin kautta, kun hän ylläpiti heidän somekanavia. Juteltiin just hänen kanssa siitä että pitäisi oppia olemaan aktiivisempi sopimaan kahvitteluja ystävien kanssa, sillä tajusin juuri itsekin että en ole nähnyt muita kun mun ihan lähimpiä ystäviä nyt viimeisen puolen vuoden aikana. Vaikka tunnen paljon aivan ihania ihmisiä, joiden kanssa olisi kiva mennä vaihtamaan kuulumisia, olen niin saamaton sopimaan treffejä kuitenkaan. Yksi tavoitteistani tälle vuodelle on oppia pitämään paremmin yhteyttä ystäviin, ja myös oppia verkostoitumaan enemmän. Ei siitä ole koskaan mitään haittaa jos pyydät vielä suht tuntematonta työkolleegaa kahville. Ota vaikka itsellesi nyt haasteeksi lähettää kahvikutsu jollekin ketä et ole nähnyt aikoihin, tai jollekin kehen haluaisit tutusta paremmin!

Musta oli ihanaa aloittaa uusi viikko ihanilla llounastreffeillä, ja muutenkin tehokkaasti töitä tehden. Maanantai on päivänä sekä vihattu että rakastettu. Kyselin mun uusimmassa instakuvassa mitä mieltä te olette maanantaista, ja yllättävän moni piti maanantaita ihan hyvänä päivänä. Itse kun teen sellaista työtä, missä viikonpäivällä ei ole lainkaan merkitystä työnmäärään, mulle maanantait on kivoja lähinnä mielen nollauksen takia. On kiva että voi ajatella maanantain olevan ns. uusi alku puhtaalta pöydältä. Mikäli edellinen viikko on ollut huono, ja mulla on ollut paljon vastoinkäymisiä, nollaan ajatukset maanantaisin ja mietin että nyt hitto unohdan viime viikon murheet ja keskityn täysillä tähän viikkoon. Jotenkin jaksan aina alku viikosta yrittää pitää elämääni paremmin hallinnassa, kun taas viikonlopun lähestyessä huomaan nukkuvani myöhempään, syön huonommin ja teen töitä kolmeen yöllä :D Onneksi viikko kestää vaan sen 7 päivää, niin ainkin saan kerättyä itsensä joka seitsemäs päivä uudelleen!

Tämä on muuten yks mun talven lemppari takeista! Ostin sen ennen joulua H&M:ästä alessa 30€. Tää on kuitenkin ollut nähtävästi aika tykätty, sillä kun olin yhdessä tapahtumassa viime viikolla mihin osallistui noin 30, näin tämän saman takin 3 muulla :D

Lounaspaikaksi valikoitui tällä kertaa Kampin Korttelissa sijaitseva Sandro. Lounas maksoi muistaakseni 12,50 ja oli yksi parhaimmista mitä olen syönyt! Niin hyvää, ja just mun tyylistä ruokaa <3

TAKKI H&M // LAUKKU CHIQUELLE // NEULE NA-KD // VYÖ KAPPAHL // FARKUT DR. DENIM // KENGÄT BUBBLEROOM

kuvat: @Adamasofia

- Linda Ekroth -


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page