top of page

LINDA EKROTH

MITÄ KAIKKEA MULLA ON NYT?


Moikka kaikille! Ajattelin nyt sentään väsätä teille postauksen, jotta saatte paremmin selkeyttä siitä mitä mulle on siis nyt käynyt. Tubeen ei ole tullut videoita hetkeen, koska ulkomailla en pystynyt muokkaamaan läppärillä. Videoita olisi normaalisti jo tullut matkalta, kun oon jo toista päivää suomessa, mutta tää kuumepotilas ei ole saanut aikaan mitään nyt kotiinpaluun jälkeen. Ne jotka seuraa mua snapchatissa (@Liduuu) tietää varmaan jo aika hyvin mikä mun tilanne on, mutta muihin somekanaviin en ole vielä päivitellyt tilannetta.

Päivää ennen kuin lähdin lomalle mä onnistuin purasemaan itseäni useaan otteeseen samaan kohtaan huulessa. Silloin kun oon stressaantunut ja esim syön nopeasti näin saattaa käydä. Haava oli siis jo todella kipeä reissuun lähtiessä, mutta pystyin silti syömään ja juomaan normaalisti vielä silloin. Reissun puolessa välissä mulle tuli astettain heikompi olo, ja välillä tuntui siltä että mulle olisi nousemassa kuume. Alaselkään särki, nivelet ja lihakset olivat tosi kipeät ja huulessa oleva 1cm kokoinen haava alko pahenemaan päivä päivältä. Lopulta en pystynyt syömään tai juomaan lähes mitään sillä kaikki kirveli niin paljon. Tämäkään ei helpottanut oloa kun en saanut tarpeeksi energiaan kehooni. Yhtenä aamuna heräsin sitten siihen että koko alahuuli oli turvonnut NIIN paljon että en saanut enää huulia yhteen... Haava oli luultavasti tulehtunut ja vaikka olin yrittänyt hoitaa sitä aftalääkeillä ja hyvällä suuhygienialla se ei näyttänyt paranevan. Syöminen ja juominen vaikeutui entisestään sillä nyt kaikki valui ulos suusta kun en voinut syödä/juoda suu kiinni :DDD Tähän asti olin kuitenkin pystynyt olemaan liikkeessä, oltiin pyöräilty viereiseen kaupunkiin, oltu rannalla, shoppailtu yms. Nyt kuitenkin kun koitti päivä palata takas suomeen mun olo oli sietämätön. Olin varmaankin kuumeessa koko matkan kotiin (ja olen vieläkin). Mun molemmat silmäluomet päätti yhtäkkiä turvota niin paljon että silmien avaaminen tuntui raskaalta, ja turvotus on vaan pahentunut. Nyt kun olen päässyt kotiin yritän vaan parantua. Mulla ei ole mitään hajua mikä mulla on, mutta mun äiti joka on lääkäri on nyt määrännyt mulle erilaisia lääkkeitä näiden vaivojen hoitoon. Yritän parhaani että saisin materiaalia mun kanavalle mutta rehellisesti sanottuna, en ole tuntenut oloani näin heikoksi ikuisuuteen.

Toivottavasti teillä kaikilla on hyvä olo ja olkaa oikeasti kiitollisia aina kun ootte terveitä! Koskaan ei tiedä kuka sairastuu ja mihin...

TREENIVAATTEET - Stronger

x Linda Ekroth x


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page