top of page

LINDA EKROTH

OTIN ÄKKILÄHDÖN MARBELLAN! - Budjetti matkailua


Terkkuja Marbellasta! Niinkuin moni teistä tietääkin varmasti jo, otin äkkilähdön tänne Espanjaan tiistaina. Kaikki lähti siitä kun herättiin poikaystävän kanssa kun oltiin nukuttu toinen yö omassa kodissa Rukan reissun jälkeen. Me selattiin yhdessä mun instagramia ja nähtiin miten melkein KAIKKI ketä seurasin olivat juuri lähdössä ulkomaille tai olivat jo päässeet nauttimaan lämmöstä ja rannoista. Poikaystäväni heitti läpällä lauseen ''pitäiskö ottaa äkkilähtö? V*tuttaa olla täällä Suomessa''. Mä vastasin että ''PITÄISKÖ?!''

Googletettiin koko päivä eri lentoja ja hotelleja. Oltiin jo varaamassa matkaa Barceloonaan mutta joku varasi nenän edestä viimeiset lentoliput. Ehkä ihan hyvä näin, sillä sitten löysimme lennot Malagaan samaan hintaan. Kävin kuitenkin Barcelonassa viime keväänä (matkavideoita tubessa sieltä), ja suurena Jon Olson ja Janni Deler fanina olen aina haaveillut pääseväni heidän kotikaupunkiinsa, Marbellaan. Meillä kävi myös hyvä tuuri sillä saatiin todella edullisesti hotellista huoneisto (princesa playa), sekä business luokan lennot menomatkalle. Huomattiin siis vasta varauksen jälkeen että oltiin varattu SAS + lennot jotka oikeutti pääsyn loungeen, ilmaiset tarjoilut koneessa sekä tilavammat istuinpaikat. Hinta oli siis niin edullinen että ei ymmärretty miten oli mahdollista että saatiin business lennot tohon hintaan! Tämä etu helpotti paljon sillä menomatkalla lennettiin ensin Helsingistä Köpikseen, missä meillä oli 10h odotusaika ennen kuin seuraava kone lähti Malagaan! Nukuttiin siis yön yli siellä, ja aamulla päästiin loungeen syömään hyvää aamupalaa ja lepää rauhassa ennen koneeseen lähtöä. Oli kyllä kertakaikkiaan kiva elämys kokea business luokka ensimmäistä kertaa. Se teki matkustamisesta paljon mukavampaa ja kiva kun ei tarvinnut erikseen ostaa ruokaa mistään. Taitaa kuitenkin jäädä viimeiseksi kerraksi sillä normaalisti mulla ei olisi kyllä varaa lentää tuossa luokassa :D

Kun varattiin matkat, tänne luvattiin täyttä aurinkoa ja 20 astetta, mikä piti paikkaansa 2 ensimmäistä päivää. Nyt kuitenkin loppuviikko on ollut 13-16 astetta, pilvistä ja jopa sadetta on luvassa lähipäivinä. Saatiin vähän otettua aurinkoa ekoina päivinä, mutta nyt täällä saa kävellä bombertakki ja kaulahuivi päällä. Ei ihan sitä mitä toivottiin, mutta tiedettiin että sääennusteeseen ei voi koskaan luottaa 100%. Itseruskettavalle jää siis edelleen hyvin käyttöä :D Täällä on myös ihan hyvin tekemistä vaikka säät olisivat huonommat. Isoja ostareita löytyy ja Puerto Banuksen satama on 7km päässä hotellistamme. En kuitenkaan ole täällä shoppailulomalla todellakaan, vaan halusin vaan maisemanmuutosta ja aikaa olla kahdestaan poikaystäväni kanssa. Elämme mahdollisimman pienesti täällä jotta rahaa ei kuluisi, sillä mun mielestä loma voi olla kiva vaikka ei osta tuhat vaatetta, syö kalliissa ravintoloissa tai tee koko ajan jotain maksavia aktiviteetteja. Vuokrattiin esim pyörät edullisesti yks päivä ja saatiin nähtyä todella paljon Marbellasta sekä Puerto Banuksesta pilkkahintaan. Muuten niin kävelymatkat ei ole pitkiä täällä, lähin ostari 2km säteellä minne on kiva kävellä ja katsoa kaupungin hälinää samalla.

Teen täältä varmaan 2 videota, eli kuvasin jo 2 päivää. Muut päivät nautin lomasta ja otan kaiken irti tästä ihanasta kaupungista! Blogiin tulen varmaan postailemaan enemmän sitten :)

''Pitäiskö ottaa äkkilähtö? V*tuttaa olla täällä Suomessa''

Shortsis: Bershka Paita: Pull&Bear Kengät: Zara Korvikset: H&M

xx Linda Ekroth xx


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page