LINDA EKROTH

UNELMIEN RANTSUPÄIVÄ

September 18, 2017

 Heissan!

 

Täällä mä kirjoittelen nyt ensimmäistä postausta mun uudesta kämpästä! Vitsi miten ihanaaa!!! Siis en malta odottaa että pääsen näyttämään teille mun kämppää, täällä on jo niin kodikasta. Mulla on työpiste melkein valmis, ja tässä on kyllä niin paljon parempi tehdä töitä kun mitä oli vanhassa kämpässä. Mulla on mun pöytä niin että näen suoraan täältä yläkerrasta lasin läpi alakertaan ja parvekkeelta ulos. Okei näette sitten videoissa jos ette ymmärtäneet :D Mutta anyway, viihdyn tosi hyvin ja en voisi kuvitella parempaa kämppää mulle ja meille tällä hetkellä. 

BIKINI YLÄOSA H&M // ALAOSA ELSA & ROSE // PONCHO (josta tein hameen) ONLY // Korvikset H&M

 

 

Tässä on iso pläjäys kuvia Kreikasta. Niinkuin sanoin tänään snapchatissani (@Liduuu) niin tulen julkaisemaan nyt postauksia niin että joka toinen on suomesta ja joka toinen kreikasta. Mulla on niin paljon hienoja lomakuvia mitä haluan ehdottomasti julkaista, mutta koska oon niin hidas tekemään näitä niin pakko julkaista välillä täältä suomestakin :) Toivottavasti tykkäätte kuitenkin katsoa näitä mun lomapostauksia! 

 

Jos ette ole katsoneet mun uusimpia videoita niin tästä pääsette YOUTUBE KANAVALLENI:

https://www.youtube.com/channel/UCGVhu6q2dfmUDGeMWa_uU2Q

 

 

 

 

 

Please reload

May 13, 2018

April 5, 2018

March 19, 2018

February 2, 2018

Please reload

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Please reload

INSTAGRAM
@PRESETSBYLindaekroth
Tilaa UUTISKIRJE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2016 Created by Linda Ekroth