top of page

LINDA EKROTH

RAKAS PÄIVÄKIRJA...


Rakas päiväkirja...

Ajattelin tehdä nyt ihan tavallisen postauksen missä kerron mitä mun kuluneeseen viikkoon on kuulunut! 

Tänään on siis maanantai, ja huomenna klo 7:00 olisi lähtö kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Olen siis lähdössä Kreikkaan viikon lomalle Samoksen saarelle, josta varmasti tulette saamaan paljon kuvia ja videoita kun palaan lomalta. Tämän reissun johdosta mun koko edellinen viikko on ollut aika lailla kaaosta :D Mulla kun ei ole läppäriä enään, oon joutunut hirveellä kiireellä editoida postauksia ja videoita etukäteen, jotta voin julkaista niitä puhelimelta reissun päällä.

Pakkaamisen yhteydessä olen käynyt läpi mun kaikki vaatekaapit ja sen seurauksena multa löytyisi nyt kassi kaupalla vaatteita mitä mun pitää viedä kirpparille... Tulen tekemään ig kirppiksen varmaankin kalliimille vaatteille ja muut vien siten tuusulan femmatorille. Oisitteko te kiinnostuneita ostamaan mun vaatteita? 

TAKKI VINTAGE // HOUSUT & LAUKKU CHIQUELLE // TOPPI H&M // KENGÄT ADIDAS SUPERSTAR // AURINKOLASIT ALE-HOP // KORVIKSET PIMKIE

Olen myös ehtinyt käymään jo jonkin verran pressi tapahtumissa. Musta on niin ihanaa kun syksy on tullut ja yritykset alkavat pitämään näitä tapahtumia jälleen, sillä niissä tapaa aina niin paljon tuttuja mitä ei muuten näkisi. Muutenkin niistä saa aina paljon inspiraatiota ja motivaatiota! 

Olin perjantaina kahdessa eri pressi tapahtumassa. Ensin käytiin H&M showroomilla tutustumassa syksyn ja talven mallistoihin, jonka jälkeen päästiin vielä viettämään ihana leffailta yhdessä Armanin kanssa. Tässä postauksessa näette kuvia Armanin tapahtumasta missä he lanseerasivat kaksi uutta uutuus tuoksua. Yksi naisille, Because It's you, ja yksi miehille, Stronger with you. Olen itse jo ottanut käyttöön tuon hajuveden sillä rehellisesti sanottuna se on parhaimman tuoksunen hajuvesi mitä olen koskaan haistanut! Tykkäsin myös tosi paljon miesten hajuvedestä, ja annoinkin sen jo poikaystävälleni <3

LISÄÄ PÄIVÄSTÄ NÄETTE MUN YOUTUBE VIDEOLTA

Muuten niin mä oon nähnyt pitkästä aikaa mun vanhoja koulukavereita, oon saanut kaikki paperihommat hoidettua jotta voin muuttaa suoraan asuntooni kun palaan, oon kuvannut yhdelle firmalle mainosvideota, oon käynyt ikeassa katsomassa huonekaluja JA MUN YOUTUBE KANAVALLE TULI EILEN 10K TILAAJAA!

- Linda Ekroth


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page