top of page

LINDA EKROTH

RAKAS PÄIVÄKIRJA...


Rakas päiväkirja...

Ajattelin tehdä nyt ihan tavallisen postauksen missä kerron mitä mun kuluneeseen viikkoon on kuulunut! 

Tänään on siis maanantai, ja huomenna klo 7:00 olisi lähtö kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Olen siis lähdössä Kreikkaan viikon lomalle Samoksen saarelle, josta varmasti tulette saamaan paljon kuvia ja videoita kun palaan lomalta. Tämän reissun johdosta mun koko edellinen viikko on ollut aika lailla kaaosta :D Mulla kun ei ole läppäriä enään, oon joutunut hirveellä kiireellä editoida postauksia ja videoita etukäteen, jotta voin julkaista niitä puhelimelta reissun päällä.

Pakkaamisen yhteydessä olen käynyt läpi mun kaikki vaatekaapit ja sen seurauksena multa löytyisi nyt kassi kaupalla vaatteita mitä mun pitää viedä kirpparille... Tulen tekemään ig kirppiksen varmaankin kalliimille vaatteille ja muut vien siten tuusulan femmatorille. Oisitteko te kiinnostuneita ostamaan mun vaatteita? 

TAKKI VINTAGE // HOUSUT & LAUKKU CHIQUELLE // TOPPI H&M // KENGÄT ADIDAS SUPERSTAR // AURINKOLASIT ALE-HOP // KORVIKSET PIMKIE