top of page

LINDA EKROTH

MISSÄ OLEN OLLUT?


Moikka!

Missä olen ollut, saatatte ihmetellä. Mä en ole taas hetkeen postaillut tänne koska mun elämässä on tapahtunut aika paljon asioista, joten en ole vaan ehtinyt panostaa blogiini taas vaihteeksi. Mulla on iso läjä kuvia Espanjan reissustamme mitä tulen nyt julkaisemaan tänne pikkuhiljaa. Niin kuin osa teistä tietää jo, mun läppäri hajosi matkalla, jonka takia mä jäin tosi paljon jälkeen työjutuissa sekä omissa somejutuissa. Nyt oon kauheella kiireellä yrittänyt saada kaikki taas tehtyä, jotta voin keskittyä tulevaisuuteen. Ei ole kivaa kun takaraivossa koko ajan kummittele deadlinet yms. Mulla on muutenkin ollut taas vähän huonompi kausi mun jaksamisen suhteen, josta itseasiassa tein juuri videonkin. Jos haluatte siis kuulla enemmän mitä mun pään sisällä liikkuu tällä hetkellä niin voitte mennä katsomaan tämän videon: https://www.youtube.com/watch?v=_Pth-AdC--4

Nyt mun muutto alkaa myös lähestyä, ja kyllä, mua jännittää. Olen valvonut monta yötä selaillen sisustusliikkeiden nettisivuja ja haaveillen päässä siitä millainen mun eka oma kämppä tulee näyttämään valmiina. Vitsi en voi vieläkään uskoa että tulen oikeasti muuttamaan, ja vielä unelmieni asuntoon. Tottakai on hienompiakin asuntoja, mutta juuri nyt mun elämänvaiheessa tää on täydellinen kämppä meille. Pysykää valppaina mun tuben puolella, sillä sinne tulee kohta muuttovideoita yms!

Mulla oli myös just synttärit! Täytin 20 vuotta, ja mun täytyy myöntää että mulla on vähän ikäkriisiä haha:) Ei sen takia että tuntisin itseni vanhaksi, vaan sen takia että tunnen että mulla pitäisi olla jo elämä hallinnassa. Kaikki kaverit opiskelevat jossain kauppiksessa ja tekevät töitä opintojen ohella, tienaten jo hyviä summia. Itse tässä haaveilen vielä vaikka mistä ja yritän selvitä vain päivä kerrallaan. Onneksi mulla on mun ympärillä ihmisiä jotka tukevat mua ja joilla on samoja haaveita kun mulla, siitä on paljon hyötyä! Yhdessä me autetaan ja tsempataan toisiamme jotta voimme saavuttaa tavoitteemme. Mulla on kuitenkin hyvä fiilis mun elämän suhteen yleisesti, uskon kyllä että tulen pärjäämään, millä tahansa valitsemallani tiellä. Olen myös todella kiitollinen ja iloinen siitä että mun youtube on nyt alkanut saamaan enemmän tuulta purjeisiin, ja luulen että saadaan kohta skoolata yhdessä 10 tuhannen tilaajan rajapyykin kunniaksi ;) KIITOS siis teille kaikesta tuesta, ja siitä että haluatte seurata mun tavallista tylsää elämää :D


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page