LINDA EKROTH

PELLEHOUSUT

July 2, 2017

 

 

 

 

 

 PANTS & TOP FROM PULL & BEAR // SHOES ZARA // SUNNIES ZAFUL

 

Heissan!  Nyt on kohta mun italian loma päässyt päätökseensä, mutta ei hätää mulla on tulossa vielä vaikka kuinka paljon materiaalia täältä sekä blogiin että youtubeen. Nyt pääsen vasta kunnolla editoimaan kaikkea materiaalia kun pääsen kotiin. Tässä nyt kuitenkin asukuvia mun tän loman lemppariasusta. Vaikka täällä onkin 30 astetta päivällä, niin illalla on saanut vetää jalkaansa monesti pidemmät pöksyt. Nää housut on aivan super ihanat, koska ne on niin kevyet ja mukavat päällä samalla kun näyttävät rennon hienostuneilta, jos se edes on sana :D Ostin nämä sekä kuvissa näkyvän topin Pull & Bearista loman ensimmäisenä päivänä. Housut maksoivat vain 20e, enkä muista nyt topin hintaa.

 

Julkaisin tänään Yt kanavalleni myös uuden videon joten käykää tsekkaa se jos ette jo ole ;)

 

 

 

x linda x

Please reload

May 13, 2018

April 5, 2018

March 19, 2018

February 2, 2018

Please reload

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Please reload

INSTAGRAM
@PRESETSBYLindaekroth
Tilaa UUTISKIRJE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2016 Created by Linda Ekroth