LINDA EKROTH

RICCIONE KNOWS WHAT BLOGGERS WANT

June 29, 2017

 

 

 

 

 

 

 

Top and Shoes Pull & Bear // Skirt Pimkie // Sunnies Zara // Earrings H&M

 

 

Ciao vaan kaikille! Terkkuja täältä Italiasta, Riccionesta ;) Niinkuin otsikossa mainitsen, niin Riccione todellakin tietää mitä bloggaajat haluavat. Nimittäin värikkäitä seiniä ja kauniita kukkia. Tämä paikka on kuin joku Instagramlandia! Täällä on vaikeampi löytää huonoa kuvaustaustaa kuin hyvää kuvaustaustaa. Meidän loma alkoi siis maanantaina jolloin reissattiin yhteensä 12h. Ensin Hki-Munchen sitten Munchen-Blologna jonka jälkeen vielä 3 h bussiss Bologna-Riccione. Matka ei sujunut ihan mutkattomastikaan sillä bussi ajoi ensin väärin, ja sitten kaiken kukkuraksi juuri kun oltiin päästy levähtämään hotelliin huomasin että mun MAC BOOK AIR oli jäänyt bussiin!!!?? Kyllä, jätin työkoneeni bussiin Italiaan. Harmittelin suunnattomasti tapahtunutta mutta en voinut tehdä mitään asialle enään siinä vaiheessa kun huomasin tämän. Kukaan ei vastannut bussiyhtiöstä. Jos haluatte tietää lisää miten tässä nyt on käynyt niin saatte katsoa youtubesta jatkoa. Julkaisen perjantaina ensimmäisen lomavideon täältä. 

 

 

 

x Linda Ekroth x

Please reload

May 13, 2018

April 5, 2018

March 19, 2018

February 2, 2018

Please reload

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Please reload

INSTAGRAM
@PRESETSBYLindaekroth
Tilaa UUTISKIRJE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2016 Created by Linda Ekroth