LINDA EKROTH

HATTARAPAITA

May 15, 2017

HATTARAPAITA

 

 

 

 

 

 PAITA, FARKUT & LAUKKU  CHIQUELLE

 

Moikka! Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu tosi hyvää. Eilen oli äitienpäivä ja vaikka mun päivästä tuli aika hektinen, niin sain kuitenkin viettää sen kivassa seurassa syöden hyvää ruokaa, joka on tärkeintä haha:D Tänään en tee podcastia koska saatte nähdä sitten vlogista mitä kaikkea puuhasin äitienpäivänä. Vlogi tulee varmaan keskiviikkona mun kanavalle. Tänään teen töitä kotoa koko päivän, ja ohjelmistoon kuuluu mm kauneusvideon kuvaus, kirjanpitoa, sähköposteihin vastailua ja laskujen lähettämistä. Basic yrittäjän elämää siis. Onneksi nyt on edes säät lämmenneet niin voi tehdä töitä parvekkeella ja nauttia auringosta samalla.

 

Oliko teillä kiva äitienpäivä? <3

 

 

Please reload

May 13, 2018

April 5, 2018

March 19, 2018

February 2, 2018

Please reload

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Please reload

INSTAGRAM
@PRESETSBYLindaekroth
Tilaa UUTISKIRJE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2016 Created by Linda Ekroth