LINDA EKROTH

MULLA OMA PODCAST?

May 12, 2017

SOKOS HOTEL TORNI, TAMPERE

 

 

Moikka ihanaiset! Tuntuu niin hyvältä olla takasin blogin parissa taas. Nytkin kun mulla ei ollut tarpeeks materiaalia kuvata My dayta youtubeen niin halusin kuitenkin pystyä jakamaan kuvien muodossa kuulumiset.

 

Niinkuin te huomaatte, niin tämän tekstipätkän alta löytyy podcasti. Se ei ole mikä tahansa podcasti, vaan mun EKA oma podcasti. Mä kerron enemmän äänitteellä mistä mun idea lähti tähän, mutta nopeasti selitettynä niille jotka ei jaksa kuunnella tuota niin mun ajatus tän takana oli tämä: Eli niinkuin moni tietää niin mulla on keskittymishäiriö, ADHD ja kirjoitusvaikeuksia. Mulle on tosi työlästä ja hankalaa kirjoittaa teksiä. Kun mä olin tarpeeks kauan yrittänyt korjata kirjoitusvirheitäni tässä postauksessa, mulla palo hermo. Silloin poikaystäväni heitti läpällä idean siitä että voisin alkaa tekemään äänitteitä blogiini missä kerron sen minkä haluan sanoa. No eikös mulla heti loksahtanut päässä ja ryntäsin mikrofonini kanssa saunaan (äänieristyksen takia) äänittämään. Tässä on nyt sitten lopputulos. Mä ajattelin siis jatkossa alkaa tekemään podcasteja tekstin kirjoittamisen sijaan, sillä saan ilmaistua itseäni paremmin näin ja voin kertoa kaiken luonnollisesti niinkuin puhuisin teidän kanssa oikeasti. Mä toivon todellakin että tykkäätte tästä ideasta! Itse olen ainakin ihan täpinöissäni sillä en tiedä ketään muuta joka tekisi näin podcasteja, jotka kertovat vain tietystä postauksesta eikä laajemmin jostain aiheesta.

 

Toivottavasti jaksatte kuunnella!

 

 

 

 

HILFIGER STORE OPENING @ KAMPPI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos Marsaana Communications tästä tapahtumasta! 

 

 

 

 

 

Please reload

May 13, 2018

April 5, 2018

March 19, 2018

February 2, 2018

Please reload

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Please reload

INSTAGRAM
@PRESETSBYLindaekroth
Tilaa UUTISKIRJE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2016 Created by Linda Ekroth