top of page

LINDA EKROTH

ANNA SEN NÄKYÄ LÄPI!


Takki, mekko, leggingsit & kengät H&M. Laukku Chiquelle, kello Nicole Vienna ja aurinkolasit Zaful.

Moikka! Mitä teille kuuluu? Tässä olis taas vähän asukuvia mitä me otettiin Janinan (@elahblog) kanssa pari päivää sitten. Mä oon nyt jotenkin ihan hurahtanut tähän mesh-materiaaliin ja varsinkin kerrospukeutumiseen. Vaikka sitä ajattelee usein että kerrospukeutuminen on syksyn ja talven trendejä niin sitä pystyy kyllä ihan yhtä hyvin soveltamaan kesäänkin. Tämä trendi näkyy joka paikassa nykyään. Omat suosikki tavat stailata mesh-kangas on esimerkiksi käyttäen bralettea läpinäkyvän paidan alla, tai housuja läpinäkyvän hameen/mekon alla. Tykkään myös käyttää kankaita jotka muistuttavat verkkosukkahousu meteriaalia. Mun mielestä läpinäkyvyys tuo asuun niin paljon mielenkiintoisuutta! Ja muutenkin tää trendi on hyvä koska silloin voi käyttää mekkoa housujen päällä koska suomessa ei kuitenkaan tarkenisi pelkällä mekolla edes kesällä haha :D

Mitä te pidätte tästä trendistä ja ootteko jo kokeilleet sitä?

Muistakaa katsoa uusin vlogini missä näette kun värjään hiukseni:


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page