LINDA EKROTH

BLACK SUNNIES

January 22, 2017

 

Aurinkolasit ZAFUL // SUNNIES ZAFUL

 

Hei kaikille ja hyvää alkanutta viikkoa! Mulle kuuluu tällä hetkellä oikeinkin hyvää. Mulla on alkanut nyt olla enemmän aikaa panostaa Youtubeen koulun osalta, joten olen pystynyt julkaisemaan aika tiheään tahtiin. Samoin olen alkanut tekemään Fashion Modelilla enemmän toimistotöitä mikä on musta tosi kivaa sillä pääsen ansaitsemaan hieman rahaa. Mä olin kesätöissä Kappahlissa viime kesänä ja nyt alkaa rahat olla aika tiukassa kun en ole hirveesti töitä tehnyt nyt syksyn ja talven puolella. Olen tehnyt keikkoja sinne tänne mutta en mitään vakituisempaa. On ollut hieman hiljaista täällä blogin puolella nyt sillä niinkuin tiedätte, talvi ei ole bloggarille parasta aikaa. On pimeetä ja kylmää, mikä tarkoittaa sitä että kuvia ei ehdi ottamaan eikä pukeutuminenkaan voi olla niin vaihtelevaa kun vaihtoehtoina on täsmälleen kaksi eri takkia haha :D 

 

Muistakaa seurailla mun youtubea, sillä julkaisen joka toinen päivä <3

 

 

 

Please reload

May 13, 2018

April 5, 2018

March 19, 2018

February 2, 2018

Please reload

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Please reload

INSTAGRAM
@PRESETSBYLindaekroth
Tilaa UUTISKIRJE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2016 Created by Linda Ekroth