top of page

LINDA EKROTH

MITEN HINNOITTELEN TYÖNI?


Hei! Tässä kuvia viikonlopusta. Mä kävin kuvaamassa Felicia Aminoffin kanssa viime sunnuntaina musiikkitalon edustalla, ja tässä näette osan valmiista kuvista. Felicia kirjoittaa itse muotiblogia joten otin hänelle vähän asukuvia sinne. Voitte käydä katsomassa hänen blogiaan täältä!

Nyt olen todella innoissani tulevaisuudestani, sillä Ekroth Designin tulevaisuus näyttää kokoajan vain kirkkaammalta. Olen niin onnellinen että uskalsin lähteä rakentamaan omaa juttuani ja kokeilla mihin se vie minut. Olen saanut viime aikoina todella hyviä yhteistyö pyyntöjä, jotka ovat oikeasti merkittäviä. Toivon että pystyn viimeistään kahden vuoden sisällä työllistymään säännöllisesti ja että pääsisin tilanteeseen missä ei tarvitsisi miettiä toista työtä tämän ohella elättääkseni itseni.

MITÄ PYYDÄN KUVAUKSESTA?

Jos mietitään että kuvaan asiakasta 1,5h, ja otan hänestä noin 200-300 kuvaa. Se tarkoittaa sitä että esimerkiksi 10 kuvan muokkaamiseen ja valitsemiseen menee vähintään 3 h. Yhden kuvan muokkaamiseen menee noin 15-45min.

Tähän pitäisi lisätä vielä materiaalikustannukset (kamera, muokkaus ohjelmat, objektiivit, läppäri jne. + matkakorvaus. Eli jos karkeasti lasketaan että kuvaus on kestänyt 1,5h +30min (kuvien valitseminen) +3-4h muokkausta (laskin 10 kuvaa x 20min=200min, 200/60=3.333...) = noin 5,5h

Aika vaihtelee tosiaan projektista riippuen, joskus menee 2h joskus 6h. Jos mietitään että tähän yllä mainittuun esimerkkiin menisi 5,5h, ja pyytäisin noin 10e/h, silloin minun palkka tästä keikasta olisi 55e. Jotta saisin käteen 55e tästä kuvauskeikasta, joutuisin laskuttamaan 110e asiakkaalta, koska käytän ukko.fi palvelua joka ottaa 15e provinsiota + verot. Ja tähän ei ole vielä laskettu materiaali kuluja tai matkakuluja.

Eli jos en halua tehdä voittoa niin laskutan asiakkaalta 5,5 h keikasta 110 e + matkakulut.

HINNASTO:

10 muokatun kuvan paketti 100e + matkakulut

5 muokatun kuvan paketti 55e + matkakulut

Jos haluaa jotain näiden väliltä voidaan sopia siitä erikseen :)

Bloggareilta tai sosiaalisessa mediassa työskenteleviltä 30e

Hinta riippuu seuraajamääristä ja siitä kuinka monta kuvaa haluaa julkaista missä mainitsee sivuni.

Jos on paljon seuraajia voidaan sopia yhteistyöstä veloituksetta


LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
bottom of page