LINDA EKROTH

GET TO KNOW OUR HORSES

October 17, 2016

 

1. Lucky ei ole enään meidän omistuksessa mutta on yhä rakas ja käyn hoitelemassa sitä aika ajoin kun sen omistaja Vaije ei itse pääse. // 2. Waldo oli mun esteheppa ennenkuin ostettiin Lucky. // 3&4 Maxi on mun pikkusiskon kouluheppa. Maxi on ollut meillä vasta vajaan vuoden mutta on iso osa perhettä <3
 

Tässä siis video mun tallireissusta viime viikolla. Ajattelin tehdä tämän videon jotta pääsisitte tutustumaan vähän meidän heppoihin ja Eriksnäsin upeaan talliin. Olen itse harrastanut ratsastusta koko ikäni ja kisasin kenttäratsastusta sm tasolla pari vuotta sitten. Nyt kuitenkin olen pitänyt hieman taukoa koulun takia, mutta hevoset ovat yhä lähellä sydäntä ja tulevat varmasti aina olemaankin. Toivottavasti tykkäätte videosta!

 

Please reload

May 13, 2018

April 5, 2018

March 19, 2018

February 2, 2018

Please reload

LINDA EKROTH

T I L A A  B L O G I A N I

ARCHIVE

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Please reload

INSTAGRAM
@PRESETSBYLindaekroth
Tilaa UUTISKIRJE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2016 Created by Linda Ekroth